reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
bea tak to 600 e ale to wcale nie tak mało :/ ( czyżby jakaś uszczypliwa docinka ?)

Nie no coś ty! Ja również jakiś czas temu zarabiałam w euro i robię porównanie. Tutaj ,żeby pójść na badanie za 2500zł muszę odłożyć 2 miesięczne wypłaty ,a Ty max z dwóch tygodni ot takie rozważania.

Arda wiem że Ci nie jest łatwo :( Posłuchaj Susany to mądra kobieta ;)

Cierpie dziś na okropny ból brzucha, pewnie przez progesteron i owulacje. Dziś bez romantyzmu powiedziałam otwarcie mojemu M ,że potrzebuje poprawki. Obydwoje jesteśmy zmęczeni :p Mogliśmy posłuchać doktorka heh

Riri ja straciłam w 31 tygodniu ciąży dziewczynkę 15.05.2015r podejrzenia wielowadzia było powiększone serduszko,roszczep kręgosłupa,brak robaka móżdżku,małowodzie, waga 330gram hipotrofia płodu
A następny 13 tydzień serduszko przestało bic samoistnie ; ( 9 luty 2016r
W czwartek się dowiem jak badania wyszły bo jadę do hematologa i reumatologa
A tak do immunologa mam 4 lipca dopiero
Mąż lubi niestety pić piwa czasem kawę 2 razy w tygodniu. ..
No kupie sobie na plodne dni czerwone wino a mu witaminy nie pije wiesiołka słyszałyscie może o tym ze przed stosunkiem facet powinien się napić szklankę coli na lepszą ruchliwość?
Wiecie co mam nerwy byłam u gina i mam powtórzyć prolaktyne 10 czerwca i zrobić LH A estradiol i fsh sama mam płacić
Póki co nie stresować się. ..

Motylku ale jak to możliwe ze do 31tc nikt nie zauważył ze coś jest nie tak? Chyba że od początku (a conaniej od ok 13tc) wiedzieliście? To takie niewyobrażalne :(

Tęczowa jestem przekonana ze jak tutaj przyjedziesz i pójdziesz do dok.P to trochę złapiesz wiary. Może nie od razu go rozgryziesz (jak nasza Bea) ale wierzę że on się tobą zajmie :*

Sus grubasku :*

Nafoczka do 21 tygodnia wszystko było ok chodziłam i normalnie i prywatnie do gina a w 21 tygodniu trafiłam do szpitala z plamienie tam okazały się te podejrzenia wielowadzia my z mężem niedowierzalismy byliśmy się upewnić u 2 prywatnych lekarzy niestety stało się 31 tydzień martwą córeczka cios w serce a teraz 13 tydzień kolejna strata ; (

Moje drogie, dziś rozpoczęliśmy sezon staraniowy, w środę owu :-D.
Gratulacje dla Martynki za 2 kreseczki!!! Coraz więcej brzuchatek...ale ja niedługo dołączam, nie może być inaczej!

Motylku to przy takich podejrzeniach zrobiłabym na Waszym miejscu jednak jak najwięcej badań bo nie sądzę że to przez prolaktyne lub poszła do jakiegoś dobrego gina :(
a lekarze jeśli wiedzieli a nic nie mówili. .. to szkoda słów!!!

Asia &&&&&&&&&&&! :*

A ja dziś pierwszy raz zrobilam internetowe zakupy dla Wikusia w Rosmanie z kartą "rosne". Staruszek tylko miał odebrać ale jestem mile zaskoczona bo po max godzinie było do odbioru :) teraz jak się mamcia rozszaleje... ;D

Ostatnia edycja:
reklama
Nafoczka do 21 tygodnia wszystko było ok chodziłam i normalnie i prywatnie do gina a w 21 tygodniu trafiłam do szpitala z plamienie tam okazały się te podejrzenia wielowadzia my z mężem niedowierzalismy byliśmy się upewnić u 2 prywatnych lekarzy niestety stało się 31 tydzień martwą córeczka cios w serce a teraz 13 tydzień kolejna strata ; (

Motylek, robiłaś badania genetyczne MTHFR, kariotypy? Tak, jak nafoczka napisała znajdź konkretnego lekarza, który postawi diagnozę i dobierze odpowiednie leczenie.

Do góry