reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka Tobie o ile dobrze pamiętam wyszła pozytywna beta 8 dpo prawda?
Susa a jak się czujesz? brzuszek troszkę rośnie?
Arda o której beta?
Lamia
Dziękuję że pytasz .
Brzuch mam ogromny jak na moją posturę .hehe .
Klientki w pracy się pytają co tak przytyłam hehe i że jakoś spuchłam na twarzy .....
To akurat vhyba od sterydu albo od obrzarstwa .
Już się kobitki w pracy tak dopytują że mówię o ciąży choć ciągle z drżeniem w głosię .
Ogólnie czuję się świetnie .

reklama
Cześć dziewczyny.
Daaawo mnie tu nie było i nadrobić z lekturą jest bardzo ciężko, więc:
Gratuluję każdej z osobna, której się udało w planach dzidziusiowych:) Bardzo współczuję tym, którym się nie udało(po raz pierwszy,drugi...siódmy). u mnie w lipcu będzie rok jak po raz 4 poniosłam stratę. nadchodzi więc czas by spróbować po raz kolejny,ale i ostatni. W zasadzie już się staraliśmy, teraz tylko czekać czy zaklika. biorę acard od 10 dc, jak wyjdzie tylko pozytywny test lub beta, to natychmiast mam jechac do szpitala na kroplówkę. Potem heparyna, Ale do tego "potem" to bardzo daleka droga...a tak marzę by się udało.
tak więc proszę o kciukasy, modlitwy, za to by tym razem się powiodło.

pozdrawiam
Burczuś

Cześć dziewczyny.
Daaawo mnie tu nie było i nadrobić z lekturą jest bardzo ciężko, więc:
Gratuluję każdej z osobna, której się udało w planach dzidziusiowych:) Bardzo współczuję tym, którym się nie udało(po raz pierwszy,drugi...siódmy). u mnie w lipcu będzie rok jak po raz 4 poniosłam stratę. nadchodzi więc czas by spróbować po raz kolejny,ale i ostatni. W zasadzie już się staraliśmy, teraz tylko czekać czy zaklika. biorę acard od 10 dc, jak wyjdzie tylko pozytywny test lub beta, to natychmiast mam jechac do szpitala na kroplówkę. Potem heparyna, Ale do tego "potem" to bardzo daleka droga...a tak marzę by się udało.
tak więc proszę o kciukasy, modlitwy, za to by tym razem się powiodło.

pozdrawiam
Burczuś
Ja jestem po 5 stratach[emoji53]teraz Od owulacji acard,clexan 0.6 i encorton...liczę Na cud...czekam na bete...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny pytalam sie wczesniej o ten Encorton , ja mam dostac Clexan i acard, czy ten steryd tez jest niezbedny?
Ehhh wiem ze zle zrobilam bo moglam eszystkie kompleksowe badsnia zrobic a teraz mnie nachodzi mysl ze pewnie za malo wiem o sobie...:/

Do góry