reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej hej. Witam sie popoludniowo. Ja dzisiaj caly dzien na nogavh, bardzo intensywnie. Krolewna @ nadal sie nie zjawila, cos tam podplamiam, ale nic mocniej wirec pozostaje czekac. Liczylam, ze jak juz ma sie zjawic to zjawi sie dzis skoro sie tak nabiegalam? Temperaturka nadal w granicach 36.8-37, ale to chyba standard przy dupku.
Arda
Czekam z tobą .No i oczywiście myślę że wredna @ się nie pojawi ....
Nie będę cię tu exytować bo wiem jak miałaś ostatnio .Potem tylko jesteś zawiedziona .......Ale po cichu myślę że to plamienia ciążowe a nie @.
U mnie też cykl w którym zaszłam był szczęśliwie wpadkowym cyklem .
Więc trzymam kciuki że twoje wyluzowanie zaowocuje pięknym cudem miłości ..:wink::yes:

reklama
13dpo i 26dc. Jutro chyba bede musiala zrobic te bete nieszczesna jesli sie nie rozkreci, ale mysle, ze predzej czy pozniej sie zjawi, bo jakby sluz plodny podbarwiony krwia (cyrk na kolkach, bo zazwyczaj mam po prostu krew i juz).

Bertha, ja zakladam raczej, ze @ probuje sie przebic przez duphaston. Jeszcze mi sie nire zdarzylo plamienia w czasie brania tego leku, alre moze hormony jeszcze wriuja po pbiovhremicznej.

Wiadomosc od Doris:
Hej
U mnie wszystko w jak najlepszym porządku. Mały juz nie taki mały bo waży 2035 g i wg usg starszy znow, wg Om 31 tyg 1 dzień, wg usg 32 tyg 6 dni. Szyjka dluuuuuuga, zamknięta, Mały ułożony główka w dół, ilość wód prawidłowa i pepowina wokół szyi ale powiedział żeby tym.sie nie przejmowac. Julia miała 2x wokół szyi juz na tym etapie. planowo do szpitala 29 czerwca idę i 30 czerwca Cc.

♡♡♡

Byłam u hematologa i stwierdził ze nie ma podstaw do przypisania clexanu na refundacje i jak ginekolog tak uważa to niech sam weźmie na siebie odpowiedzialnosc[emoji53]mówi ze hematologicznie jestem zdrowa[emoji53] nie mam już siły walczyć o ta refundacje[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nafoczka nie tylko u Ciebie u mnie tez pochmurno i dopiero zwlekam sie z lozka
emoji13.png

Wstydź się wstydź. O takich godzinach pobudka :p
Beatka załatwiłam ci receptę na clexane z ryczałtem .:yes:
Nie wiem jak ty mi się odwdzięczysz hehehehe.a tym że obiecasz być w ciąży za miesiąc i załatwione będzie :yes:

Jesteś Aniołem na ziemi i wariatką w łóżku :p Za to Cię lublu ;)

Nafoczka byłam u doktora P.

Z pośpiechu zapomniałam tel i kart ze szpitala. Gynalgin odstawiam bo mam po stronie zdrowego jajnika ładny 18mm pęcherzyk i koniec udręki tylko seksić się od czwartku :D Za radą Sylwii mam grzmocić męża już od jutra :p Od poniedziałku startuję z dufastonem i lutinusem potem testowanko i się okaże :D.

Na wizycie nie owijałam w bawełnę powiedziałam ,że poszłam na histeroskopie i potem na usunięcie przegrody. Powiedział ,że obraz USG jest bardzo ładny i mam ładną maciczke :D Świr jakiego lubie.

Pytanko do dziewczyn co powinnam brać do tego co już biorę??
Mam wit z grupy B metylowe,+ kwas foliowy metylowy, acard, acidum folicum 5mg i clexan 0,4 po teście posytywnym zwiększę do 0,8

Do góry