reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Doris, jak tu się nie zakochać w Olafku? Zawsze wie jak się ustawić do zdjęcia :-)

A mnie zrzera stres, bo może jeszcze jakieś badanie pominęłam, ale teoretycznie mam zielone światło od Jerzak...strasznie się boję i już czuję, że pierwsze miesiące będą ogromnie stresujące, dlatego nie dziwię się Strawbelce i mam nadzieję, że u niej wszystko ok.

reklama
Doris, jak tu się nie zakochać w Olafku? Zawsze wie jak się ustawić do zdjęcia :-)

A mnie zrzera stres, bo może jeszcze jakieś badanie pominęłam, ale teoretycznie mam zielone światło od Jerzak...strasznie się boję i już czuję, że pierwsze miesiące będą ogromnie stresujące, dlatego nie dziwię się Strawbelce i mam nadzieję, że u niej wszystko ok.
Oj chyba się jednak zdziwisz .......

Susanka, Ty cos wiesz o naszej strawbelce. Mam nadzieje, ze to dobre wiesci!

Ja podjrelam decyzje, dzis nire biore juz wieczorem dupka ani clexane. Rano zrobie tylko sikacza, na bete nie ide, bo czuje @ za rogiem, daruje sobie te zle emocje.

Sus nie mogę napisać bo sama Bea nie wie co ja czeka :D
A swoja droga ciekawe czy juz po czy jeszcze udaje że się broni :D
BEA a endometrium 12 to ja miałam jak se z dwoch cykli dodałam razem :)

Tak tak Olis lepiej nawiedzonych ciotek niech nie słucha, bo się za głowę łapie :D ♡♡♡

Sus nie mogę napisać bo sama Bea nie wie co ja czeka :D
Ciekawe czy juz po czy jeszcze udaje że się broni :D
BEA a endometrium 12 to ja miałam jak se z dochodów cykli dodałam razem :)

Tak tak Olis lepiej nawiedzonych ciotek niech nie słucha, bo się za głowę łapie :D ♡♡♡
Nafoczka
Dzieje się u Beatki oj dzieje się .
W telewizji już o tym wieczorem mówili !!!! Haha
Mówiłam dzisiaj beatce że endometrium to ma takie zajebiste że ja ostatnio to takie miałam jak dziewicą byłam .:szok: Oj dawno to było ....

no to pokażę Wam jak ssie paluszki - póki net śmiga
Olafek 32 tc.JPG

Załączniki

• Olafek 32 tc.JPG
    Olafek 32 tc.JPG
    144,8 KB · Wyświetleń: 86
Nafoczka
Dzieje się u Beatki oj dzieje się .
W telewizji już o tym wieczorem mówili !!!! Haha..
Poczekaj włączę TV to chociaż posłucham jakiegoś erotyka :D
PS ona jutro nas zabije ale w sumie nie może bo my pod ochroną to luziiiik ;)

Doris wg mnie to on już sprawnie liczy, czyta i rachuje ile.. ile kredek potrzebuje :D

reklama
Jutro dzień bez fotek chyba ze przystojnego doktora po cichu dorwe (w sensie zdjęcia :) bo nasze państwo nie stać na fotki :p
Doris, Sus sio do łóżek!!! Dzieci chcą spać :*

Do góry