reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wstydź się wstydź. O takich godzinach pobudka :p

Jesteś Aniołem na ziemi i wariatką w łóżku :p Za to Cię lublu ;)

Nafoczka byłam u doktora P.

Z pośpiechu zapomniałam tel i kart ze szpitala. Gynalgin odstawiam bo mam po stronie zdrowego jajnika ładny 18mm pęcherzyk i koniec udręki tylko seksić się od czwartku :D Za radą Sylwii mam grzmocić męża już od jutra :p Od poniedziałku startuję z dufastonem i lutinusem potem testowanko i się okaże :D.

Na wizycie nie owijałam w bawełnę powiedziałam ,że poszłam na histeroskopie i potem na usunięcie przegrody. Powiedział ,że obraz USG jest bardzo ładny i mam ładną maciczke :D Świr jakiego lubie.

Pytanko do dziewczyn co powinnam brać do tego co już biorę??
Mam wit z grupy B metylowe,+ kwas foliowy metylowy, acard, acidum folicum 5mg i clexan 0,4 po teście posytywnym zwiększę do 0,8
Beatka
Rozbawiasz mnie do łez .:-D
Ciebie do sexu wcale nie trzeba namawiać ..!!!!Wystarczy cię lekko podkręcić i już .Mam nadzieję że twój m .nie padnie trupem po 10 razie .heh:-D

reklama
Sus ja się obawiam ze "ochy i achy" Beti aż do mnie doleca a wibracje na pewno :p
A mąż takiii wyposzczony.... :D

Beti swir swir ale go nadal ♡ pisz tu co Ci jeszcze sciemnial :p A wykres mu pokazywałas?
A ty Wit. D3 sprawdzałas? Bo oprócz D3 nic innego nie przychodzi mi do głowy, ja jeszcze miałam żel na endometrium i steryd, a zastrzyki po bladziochu.
Mam nadzieje, ze o mnie też niedługo napiszesz tak ładnie jak o Sus ale nie będę się chwalić jak ona bo to tajemnica :D

Ostatnia edycja:
Sus ja się obawiam ze "ochy i achy" Beti aż do mnie doleca a wibracje na pewno :p

Beti swir swir ale go nadal ♡ pisz tu co Ci jeszcze sciemnial :p
A ty Wit. D3 sprawdzałas? Bo oprócz D3 nic innego nie przychodzi mi do głowy, ja jeszcze miałam żel na endometrium i steryd, a zastrzyki po bladziochu.
Nafoczka
Popieram cię w całości i myślę że
Beatka powinna dobrze okna uszczelnić inaczej i my usłyszymy .

Oj Wy świrki jak ja Was uwielbiam :D.
Nie potrzebnie się mężowi chwaliłam że jutro możemy się pomiziać bo już łapki zaciera na dzisiejszą noc będzie się trudno od niego odlepić :D
Nafoczka nie sprawdzałam wit,D3 ale jutro kupię tą co napisałaś i wezmę. Na endometrium nic nie biorę bo mam 12mm i tyle mi wystarczy :p.
Wiesz jaki jest doktorek. Mówił ,że meczyków w czwartek nie oglądać wyłączyć telewizor i pokazać się na monitoringu po zajściu gdzieś po święcie BC.Mówiłam ,mu że jak mąż taki wyposzczony to mnie może nasieniem przeszczelić :p
Doris jejku tylko 7 tyg do porodu jak się cieszę i stresuję tą pempowiną. Pogadaj z Olusiem ,żeby się tak sznurkiem nie bawił.
Agnieszka mi się wydaje że ze zdjęcia to nie pipka a dwa jajeczka świecą :D

Nafoczka
Popieram cię w całości i myślę że
Beatka powinna dobrze okna uszczelnić inaczej i my usłyszymy .
Sus ale fajnie, ze wszystko dobrze. Dziewczynki ja tez sie martwie o Strawbelke. Chyba jutro miala 1 usg. Mam nadzieje ze nic nie pisze ale jutro jak napisze to geby beda nam sie smialy od ucha do ucha. Ja pi histero i usunieciu zrostow plamie na brazowo. Ktoras tak moze miala? Buziaki. Ide sie uczyc przyrody z synkiem...

Beti swir swir ale go nadal ♡ pisz tu co Ci jeszcze sciemnial :p A wykres mu pokazywałas?
Mam nadzieje, ze o mnie też niedługo napiszesz tak ładnie jak o Sus ale nie będę się chwalić jak ona bo to tajemnica :D
Nafoczka
A jaką macie tajemnicę z Beatką ???????I dlaczego ja nic o tym nie wiem ???????
:-D:oo:

Hej
udało mi się połączyć z netem więc wstawiam zdjęcie mojego Synusia
32 tc.JPG
Buziaki dla Was Dziewczęta!

Załączniki

• 32 tc.JPG
    32 tc.JPG
    237,1 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Do góry