reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wstydź się wstydź. O takich godzinach pobudka :p

Jesteś Aniołem na ziemi i wariatką w łóżku :p Za to Cię lublu ;)

Nafoczka byłam u doktora P.

Z pośpiechu zapomniałam tel i kart ze szpitala. Gynalgin odstawiam bo mam po stronie zdrowego jajnika ładny 18mm pęcherzyk i koniec udręki tylko seksić się od czwartku :D Za radą Sylwii mam grzmocić męża już od jutra :p Od poniedziałku startuję z dufastonem i lutinusem potem testowanko i się okaże :D.

Na wizycie nie owijałam w bawełnę powiedziałam ,że poszłam na histeroskopie i potem na usunięcie przegrody. Powiedział ,że obraz USG jest bardzo ładny i mam ładną maciczke :D Świr jakiego lubie.

Pytanko do dziewczyn co powinnam brać do tego co już biorę??
Mam wit z grupy B metylowe,+ kwas foliowy metylowy, acard, acidum folicum 5mg i clexan 0,4 po teście posytywnym zwiększę do 0,8
Beatka
Rozbawiasz mnie do łez .:-D
Ciebie do sexu wcale nie trzeba namawiać ..!!!!Wystarczy cię lekko podkręcić i już .Mam nadzieję że twój m .nie padnie trupem po 10 razie .heh:-D

reklama
Sus ja się obawiam ze "ochy i achy" Beti aż do mnie doleca a wibracje na pewno :p
A mąż takiii wyposzczony.... :D

Beti swir swir ale go nadal ♡ pisz tu co Ci jeszcze sciemnial :p A wykres mu pokazywałas?
A ty Wit. D3 sprawdzałas? Bo oprócz D3 nic innego nie przychodzi mi do głowy, ja jeszcze miałam żel na endometrium i steryd, a zastrzyki po bladziochu.
Mam nadzieje, ze o mnie też niedługo napiszesz tak ładnie jak o Sus ale nie będę się chwalić jak ona bo to tajemnica :D

Ostatnia edycja:
Sus ja się obawiam ze "ochy i achy" Beti aż do mnie doleca a wibracje na pewno :p

Beti swir swir ale go nadal ♡ pisz tu co Ci jeszcze sciemnial :p
A ty Wit. D3 sprawdzałas? Bo oprócz D3 nic innego nie przychodzi mi do głowy, ja jeszcze miałam żel na endometrium i steryd, a zastrzyki po bladziochu.
Nafoczka
Popieram cię w całości i myślę że
Beatka powinna dobrze okna uszczelnić inaczej i my usłyszymy .

Oj Wy świrki jak ja Was uwielbiam :D.
Nie potrzebnie się mężowi chwaliłam że jutro możemy się pomiziać bo już łapki zaciera na dzisiejszą noc będzie się trudno od niego odlepić :D
Nafoczka nie sprawdzałam wit,D3 ale jutro kupię tą co napisałaś i wezmę. Na endometrium nic nie biorę bo mam 12mm i tyle mi wystarczy :p.
Wiesz jaki jest doktorek. Mówił ,że meczyków w czwartek nie oglądać wyłączyć telewizor i pokazać się na monitoringu po zajściu gdzieś po święcie BC.Mówiłam ,mu że jak mąż taki wyposzczony to mnie może nasieniem przeszczelić :p
Doris jejku tylko 7 tyg do porodu jak się cieszę i stresuję tą pempowiną. Pogadaj z Olusiem ,żeby się tak sznurkiem nie bawił.
Agnieszka mi się wydaje że ze zdjęcia to nie pipka a dwa jajeczka świecą :D

Nafoczka
Popieram cię w całości i myślę że
Beatka powinna dobrze okna uszczelnić inaczej i my usłyszymy .
Sus ale fajnie, ze wszystko dobrze. Dziewczynki ja tez sie martwie o Strawbelke. Chyba jutro miala 1 usg. Mam nadzieje ze nic nie pisze ale jutro jak napisze to geby beda nam sie smialy od ucha do ucha. Ja pi histero i usunieciu zrostow plamie na brazowo. Ktoras tak moze miala? Buziaki. Ide sie uczyc przyrody z synkiem...

Beti swir swir ale go nadal ♡ pisz tu co Ci jeszcze sciemnial :p A wykres mu pokazywałas?
Mam nadzieje, ze o mnie też niedługo napiszesz tak ładnie jak o Sus ale nie będę się chwalić jak ona bo to tajemnica :D
Nafoczka
A jaką macie tajemnicę z Beatką ???????I dlaczego ja nic o tym nie wiem ???????
:-D:oo:

Hej
udało mi się połączyć z netem więc wstawiam zdjęcie mojego Synusia
32 tc.JPG
Buziaki dla Was Dziewczęta!

Załączniki

• 32 tc.JPG
    32 tc.JPG
    237,1 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry