reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lilia, strasznie mi przykro :( ehh, zebtez zycie nie moze byc latwiejsze.

Asia, czekamy na wiesci z lab!

Agnieszka, na pewnie wszystko ok, odpoczywaj :)

Drestino, nie wiem o jakich ziolach mowivie, ale ja mam ochotre jedno takie zapalic ;)

Strawvelka, susana, jak samopoczucie?

Fondie, a Tybco teraz? Druga szczrepionka?

reklama
Nafoczka, a jakie Ty bierzesz leki obecnie?
Ja rano euthyrox 50. acard, magnez, w południe Femibion Natal 2 plus, magnez, wieczorem Clexane 0,4, magnez
Nospa w razie potrzeby.
Duphaston odstawilam jakieś 2 tyg temu jak mi się skończył, Luteinę odstawiłam dawno temu jak miałam swędzenia ;-)
DORIS przepraszam ze dopiero pisze ale M. kupił mi nowa kom. żebym miała z wami lepszy kontakt i póki co to on się nią bawi, jak dziecko
JA biorę 3xnospe, 2 magnez, D3az mi się skończy, Femibion 2, 2x2lutke, acard, Clexane 0.4, kwas met. aż mi się skończy.

MIGALL, Lilia przykro jak nie wychodzi ale wyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie. JA byłam chora, na antybiotyku, bez nadziei i po 6 stymulacja a 9 próbach, teraz układam ciuszki i nie wierzę że rok temu miałam zielone światło

Lilia, bardzo mi przykro :sad:

Arda, prawdziwe zioło to i ja bym zapaliła, ale obawiam się, że na jednym bym nie skończyła, a piszemy o ziołach na poprawę owulacji, bo takie są, a dziś przeczytałam, że są nawet takie na zapobieganie poronieniu

nafoczka, oj zdecydowanie jesteś szczęściarą :) Teraz doleżeć do terminu i bobasek na świecie.

Destino, wreszcie i nam się poszczęści. Ja owu mam regularnie i co z tego? :(

Arda tak teraz w środę jadę na 2 szczepienie ..od razu podskocze do szpitala móż ejaims cudem złapie się na hsg pewnie się nie uda ale popytam bo dodzwonić się tam graniczy z cudem :)

Avita daj znać jak po szczepionce.
Przykro mi dziewczyny z powodu jajeczek nie znam się na tym wiec nawet nie wiem co napisać. Czego to jest wynikiem?

Lilia
Migal
Strasznie mi przykro .
Musicie próbować dalej i się nie poddawać .

Ja już po wizycie .
Dzidzia 8 t 4 d .
Około 2 cm .
Tętno serduszka 189 .
Podobno takie wysokie tętno ma być w tym tygodniu .Bo już panikowałam .
Cieszę się bardzo ...i mój mąż też cały w skowronkach .
Musimy powiedzieć chłopakom bo jeszcze nie wiedzą ...
Ciekawe czy się ucieszą .

Soory za post pod postem .
Pytałam o encorton .
Moja ginka uważa że on nie wpływa żle na płody .
Może być małogłowie ale to przy dużych dawkach a my bierzemy małe .

reklama
ardamusi sprawdzic czy nie ma zrostow :) nigdy nie mialam .
jesli intralipid tak super dziala to szxzepionki tym bardziej wiec nadzieja jest:) i nie odstawiam juz colostrum na pewno :)
susana po prostu boskoooooo

Do góry