reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzień dobry :)
Strawbusia wiem, że Ci bardzo ciężko :( nawet nie wiem co mam powiedzieć, żeby Cię pocieszyć :( mam nadzieję, że to krwiak który się oczyszcza [emoji8] mam nadzieję, że Twoja historia będzie podobna do historii Gogac i szczęśliwie się zakończy [emoji4]

Dziewczynki mam pytanie, mam znajomą która nigdy nie była w ciąży (a starają się już długi czas) i ma hamowanie na poziomie 9.7% to dobrze czy źle? Ja się kompletnie na tym nie znam, a chciałabym jej jakoś pomóc...

reklama
Hej
Wpadam Wam życzyć miłego dnia :-)

Strawbelka, współczuję stresów i plamień, tak jak napisała Susana - badaj betę, bierz leki i leż (ja bym zrobiła co innego zle moje zdanie już znasz)
Czarna Mała, ja nie pomogę, bo wcale nie znam się na tym hamowaniu.
Buziaki dla Reszty Dziewcząt!!!

Dorisku buziak [emoji8] ja też właśnie kompletnie się na tym nie znam [emoji20]
A mnie wczoraj się śniło, że zorganizowałyśmy imprezę i wszystkie na niej byłyśmy i chwaliłysmy się testami ciażowymi. Moje sny się często sprawdzają, więc Suska, szykuj męża na wrzesień ;-)
Mam nadzieję, że to był sen proroczy [emoji1]

Strawbelka, przytulam Cię cieplutko, dokładnie rozumiem co to pot na plecach ze strachu ;-* musisz to psychicznie jakoś przejść :-* i wierzyć, że będzie dobrze. Ja też plamiłam w tej ciąży ciemną krwią z "farfoclami", a teraz mój Farfocel liczy mi żebra.
Dużo wiary!!!
Dorisku, Sus (kochana), Stawbusiu i pozostałe ciocie oczekujące...
th76VP96IR.jpg

Załączniki

• th76VP96IR.jpg
    th76VP96IR.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 454
Czesc Dziewczynki,

Strawbelko
Bedzie dobrze, musi byc! Dziewczyny dobrze pisza o tej "ciemnej krwi"

Susana
A jak tam u Ciebie?lezakujesz grzecznie?

Doris
No i masz juz ta bryke dla Olisia?

Ovi
Ja ostatnio mam tak, ze pare dni po owu mam "objawy ciazowe" i to takie ksiazkowe...pewnie od progesteronu...

Nafoczko,
Dobrze, ze juz jestes z nami :-):-*

Beatka kiedy wraca do Nas?

Dziewczyny, a do mnie wredota przylazla....moje poswiecenie (sex przy rwie :p) nie daly rezultatu....no trudno.
Chyba w tym cyklu daje spokoj z stymulacja.
Moja siostra ma slub w maju wiec musze troche formy nabrac, bo az sie boje czy w kiecke sie wbije :p

Ale mam do Was takie pytanie.
Bo jednak ta wredota@ jakas dziwna :-\
Krew jest zywa, ale jakby w plodnym sluzie. Normalnie ksiazkowy plodny sluz tylko czerwony....
Przepraszam za dosadnosc, ale czy mialyscie tak???

Nafoczka, mój tez jakoś się dziś przekręcił, bo czkawka była na górze więc pewnie znów siedzi na dupce. A był główką w dół, bo czkawka ostatnio cały czas była nad pip,ką :-)
Strawbelka, jak tam?
Lumia, hej :-), tak wózek przyszedł wczoraj ale jest pięknie zapakowany w kartonie i M nie chce wyciagać, bo mówi że się zakurzy a do kartonu już tak nie da rady włożyć.

A gdzie Reszta? Na majówce już grilluje?

reklama
Do góry