reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
strawbelka ja bym tak jak doris pojechala na ip to jest kolejny raz z zrzedu prawdopodobnie bedzie to ciaza lezankowa i lepiej miec taka pod kontrola. Jedna znajoma tak miala i lezala cala ciaze w szpitalu ale ma zdrowa coreczke. To moze byc krwiac to moze byc z szyjki to moze byc polip to moze byc bakteryjne, infekcyjne, to moze byc wszystko tak na prawde a jednoczesnie to moze byc nic. Wiem, że to wczesna ciaza i moze nic nie byc widac ale widzisz nawet bety nie robisz bo nie idziesz bo lezysz moze trza crp zrobic, sprawdzic bialko w moczu, tam by Ci wszystko zrobili na miejscu ja bym jednak jechala bo w domu bym chyba zwariowala zt ej nie wiedzy. ale decyzja nalezy do ciebie ja ci zycze jak najmniej stresu i donoszenia szczesliwie dziaciatka/tek:)

Strawbelka, a na becie byłaś?
A Fondi ma rację, nie wiesz czemu i nie wiesz skąd to krwawienie....może ten Twój lekarz niech to sprawdzi....

Cześć .
Nic nie piszę bo w pracy byłam .
Dzisiaj Matki Boskiej pieniężnej .
Dzień wypłat ...tylko u mnie w drugą stronę ......Jestem lżejsza o parę groszy .:yes:
Doczytam dziewczynki potem bo lecę do galerii .
Jutro idziemy rodzinką na komunię do koleżanki syna .
Muszę sobie kupić parę rzeczy i kartkę komunijną .
Pozdrawiam .
Całusy .potem się odezwę ...:blink:

Asia, jaki super sen :) przygotowuje sie na wrzesień zatem ;)
Lumia, a to dziwna @... Ja takiej nie miałam nigdy... A testowalas?

Piczkowa czkawka :D nie wiedziałam ze to tak sie czuje dokładnie :p

reklama
Do góry