reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny od ostatniej ciąży mam problem z żyłami, bardzo mnie bolą, czasem pękają i robią się same siniaki. Po poronieniu objawy ustały, a teraz znowu się nasilają, znacie może dobrego hematologa w Krakowie lub okolicach?

Tęczowa a w jakim kraju jesteś ?

Ja moją ostanią ciążę poronilam w 8tyg i 4 dni i pojechałam na czyszczenie bo nie wyobrażałam sobie przechodzenia tego samego co w pierwszym poronieniu sama się czysciłam ale i tak pozniej robili mi łyżeczkowanie bo niedokładnie się oczyściło . Nie wspominam tego dobrze dlatego tutaj w szpitalu w uk powedziałam ze chce zabieg , bo miałam 3 opcje ; sama , sama z tabletką albo zabieg !! No wybór duży !!! ;( z tabletka nie chciałam bo mieli mi ją dać i miałam wrocić do domu:(. przerażał mnie taki scenariusz . Ja jestem boi dupa i strach mi nie pozwalał wyjsć ze szpitala !!! . Moze jedz gdzies i sie dowiedz .

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

jestem w Irlandii

A jak byś pojechała na IP ?

A byłaś u Gp ?

Jak tam u was to działa ?

A dzisiaj byłaś u Polskiego lekarza ? Jak tak to nie słuchaj go i idz na emergency opowiedz sytuacje ze jestes w ciąży i na scanie wyszło że serduszko nie bije i oni powinni ci pomóc u mnie zawsze szybko reagowali .
Tęczowa nie ma co czekać , spróbuj może ciebie przyjmą bo z nieżywym płodem nie można długo czekać a nie wiadomo kiedy to się zacznie . U mnie tylko pierwsza poronilam sama , bo następne ciąże nawet nie chciały same odejść . Jak jeszcze dziecko żyło to plamilam ciągle a jak już umarło to zero krwi .
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
Ja mam heterozygotę .
Miałam duży niedobór b 12 (180 a norma od 200 do 950)
Teraz. biorę metyl. Folian 800 +
Folik 15 mg
Wybrałam zastrzyki z b 12
Dodatkowo
B12 i b 6 metyl
Homocysteinę mam 5,3 - bardzo dobra
Ja homocysteine rok temu miałam 8.8 a b12 teraz mam 450 przy takich normach jak twoje..

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie zastanawiałam się czy femibion i wit. E mogą przeszkadzac w szczepieniach!
Kupiłam tez ten zwykły kwas foliowy ale jakos na razie łykam metyle :)
A może połączyć to raz metyl raz zwykły???!!
A jaki masz metylowy ?femibion ma dwa rodzaje kwasu wiec chyba można, a b complex są metylowy?
Myślałam bardziej o colostrum czy nie zakłóca szczepienia.

Ja mam heterozygotę .
Miałam duży niedobór b 12 (180 a norma od 200 do 950)
Teraz. biorę metyl. Folian 800 +
Folik 15 mg
Wybrałam zastrzyki z b 12
Dodatkowo
B12 i b 6 metyl
Homocysteinę mam 5,3 - bardzo dobra
Juz się głupie w tym...... daj linka, folia 800 ale co ? Mg? Hetero masz która mutacje? Ja mam prawie taki sam wynik homocysteiny
Dziewczyny a to białko c za co odpowiada?

reklama
Do góry