reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Teczowa bardzo mi przykro. Przytulam. Mnie w tym samym tygodniu lekarz skierowal do szpitala. Wiem, ze teraz nie myslisz ale zrob jak mozesz badania genetyczne malenstwa

Tęczowa :( Ja pierdziele. Nie wierzę!! Tak strasznie mi jest przykro :( Współczuję i żyję w nadziei ,że nigdy się to już ani Tobie ani mnie ani żadnej innej ni zdarzy .Przytulam , trzymaj się jakoś...

Bea25ta moja historia to dwa poronienia 5 i 6 TC 10 TC poronienie szpital (zarodek się wchłanial brak serduszka) lekarz zalecił szczepienia Limfocytami męża (0%)hamowania, plus stan zapalny endometrium...jestem po szczepionkach wynik wyszedł dobry i możemy się starać ale ja już jestem w 5 TC z tymże w tamtych ciazach wymiotowalam bolały piersi a tu czuje się normalnie gdyby nie fakt że nie mam okresu to w życiu nie podejrzewalabym ciąży, żyję w strachu bo na pierwszym usg nic nie było widać.... Pisałam do was ostatnio bo testy owulacyjne wychodziły mi pozytywne po owulacji, ale myślałam że źle je robię a jednak.... To była ciąża.... Jestem przerażona bo jestem teraz na etapie kiedy trafiłam fasolki.... Bardzo się denerwuje każdym objawem brakiem bólu piersi, brakiem mdłości wszystkim.....

reklama
Tęczowa, bardzo mi przykro, PRZYTULAM

Riri czasem zdarza się, że ciąża bezobjawowa, choć po takich przejściach trudno w to uwierzyć, trzymam kciuki za serduszko, w 5 tyg może nic nie być widać jak miałaś późną owulację

Do góry