reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana ja takiej bety nie miałam, wow!
Motylek nie pytaj czy warto robić badania bo dla mnie to głupie pytanie, uważam że warto zrobić wszystkie możliwe a zwłaszcza wszystkie przeciwciała.

Lumia mam już jakieś badania porobione tam juz dzis wiec czekam za wizyta do początku lipca a tak hematolog mi też dał wyniki będą 19 maja niestety musze czekać za wszystkim
Od jutra zacznę brać Acard i poczekam aż mi przysle apteka internetowa z solgar kwas foliowy metylowany i tez będę brała no i od pozytywnego testu heparyna 60 i tyle...

Teczowa,
Ja bym zasadzila dwa na raz.

Motylek
Agnieszka ma racje.
Motylek to ja Ci nie pomoge bo juz zwariowalam od Tego co piszesz....

reklama
I co myślicie o tych badaniach Ana ? Drogie są i czy coś można się z nich dowiedzieć?

Za Ana 1 zapłacilam 28,50. Wyszły ujemne, więc nie drążylam.

Doris, co do wzrostu to nie ma co się martwic i porównywać do innych. Od 2 trymestru dzieciaczki różnie się rozwijają, nie ma reguły. Mój był za duży i to naprawdę gorsze miał 4300g i 62 cm o problemach pisałam wcześniej (niezdiagnozowana cukrzyca ciązowa). Nie nakręcaj się, proszę. Jak lekarz powiedział, że jest ok. to trzeba mu zawierzyc :-)

Susana, gratulacje dla bety, piękna! Nawet nie wyobrażasz sobie jak się cieszę z każdej Twojej dobrej wiadomości.

U mnie "starania" od 15 d.c., ( cykl 28 dni) więc pewnie to tylko rozgrzewka ;-) nie mam wielkich nadziei, będzie co będzie.

Ostatnia edycja:
Do góry