reklama
susana
Fanka BB :)
Jaki clexan bierzesz???jutro idę na 10.30 do polskiego ginekologa. Lumia suwak zlikwidowałam dziś jest 8t3d
Teczowa :-(
Dobrze, ze idziesz. Jakos tak mi nie lezy te przez powloki brzuszne na tym etapie....
A co ma zakrzepica do ana? Nie wiem , nie znam sie ale na zakrzepice masz heparyne, a na ana sterydy!
Badanie ana wykaze czy nie masz przeciwcial przeciwjadrowych, mnie sie wydawalo, ze te przeciwciala sa podstawowymi dla zlecenia.
A ty masz objawy zakrzepicy czy wyszedl Ci v leiden?
Dobrze, ze idziesz. Jakos tak mi nie lezy te przez powloki brzuszne na tym etapie....
Lumia bo stwierdziła że mam Zakrzepice powierzchowniowa ze ana nie są mi potrzebne ale zleciła inne badania ja sobie zrobię prywatnie te ana ale nie wiem ile kosztują i co mogą wykazać czy warto ?
A co ma zakrzepica do ana? Nie wiem , nie znam sie ale na zakrzepice masz heparyne, a na ana sterydy!
Badanie ana wykaze czy nie masz przeciwcial przeciwjadrowych, mnie sie wydawalo, ze te przeciwciala sa podstawowymi dla zlecenia.
A ty masz objawy zakrzepicy czy wyszedl Ci v leiden?
G
Gość
Gość
Ana warto zrobic, nie pamietam ile placilam. Zadzwon do diagnostyki i spytaj o koszt. Najpierw robi sie ANA1, jak cos wyjdzie to ANA2. Ja robilam odrazu ana2 zeby 2 razy nie placic.I co myślicie o tych badaniach Ana ? Drogie są i czy coś można się z nich dowiedzieć? Ja już w domu...
Agnieszka i Plastulinka Wszystkiego co Najlepsze ! :*
Nafoczka dasz rade!
Susana wspaniała beta
Tęczowa oby wszystko było dobrze pamiętaj masz nasze wsparcie!
Jak wyjda Ci dodatnie ana to masz podstawy do encortonu.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
motylek1234
Dzięki dziewczyny ja mam dwie mutacje homozygotyczna i heterozygotyczna moja mama ma Zakrzepice czyli zatory w nogach i mam po niej jestem obciążona genetycznie przez ta mutacje mi nie chciała tak odrazu zrobić tych ana ale dostane skierowanie od reumatologa na nie bo dostałam wtedy tylko na przeciwciala antykardiologiczne ale teraz w środę za tydzień jadę tam na wizytę do innego reumatologa od problemów z utrzymaniem ciąży. ..
G
Gość
Gość
motylek1234
Ta immunolog mi mówiła ze Ana mogą mi wyjść dodatnie bo mam hiperprolaktynemie bo biorę Bromka ze nie ma sensu wydawać kasę. ..co myślicie ale szczerze ?
Strawbelka no sorki pomyliło mi się
Strawbelka no sorki pomyliło mi się
G
Gość
Gość
Teczowa dobrze ze idziesz do innego lekarza.
Mam nadzieje ze ta dzisiejsza diagnoza to bedzie jedna wielka pomylka!
Moze kobieta sie nie znala, albo przez brzuch slabo je zlapala.
Trzymam kciuki i zycze powodzenia!!!
Mam nadzieje ze ta dzisiejsza diagnoza to bedzie jedna wielka pomylka!
Moze kobieta sie nie znala, albo przez brzuch slabo je zlapala.
Trzymam kciuki i zycze powodzenia!!!
Strawbelka
Haha tez to przyczailam, juz drugi raz ;-)
Motylek,
Powiem Ci jedno. Na Twoim miejscu wybralabym jednego porzadnego ginekologa, ktory specjalizuje sie w poronieniach. Tu dziewczyny moga polecic dobrych lekarzy.
Bo skoro masz obciazenie , a nie dostalas heparyny od lekarza, to do takiego bym juz nie wrocila.
Mysle, ze zamiast tych Twoich podrozy od lekarza do lekarza i kazdy mowi cos tylko nie do konca, to zeswirujesz, a i pozytku z tego moze nie byc zadnego.
Twoja decyzja
Haha tez to przyczailam, juz drugi raz ;-)
Motylek,
Powiem Ci jedno. Na Twoim miejscu wybralabym jednego porzadnego ginekologa, ktory specjalizuje sie w poronieniach. Tu dziewczyny moga polecic dobrych lekarzy.
Bo skoro masz obciazenie , a nie dostalas heparyny od lekarza, to do takiego bym juz nie wrocila.
Mysle, ze zamiast tych Twoich podrozy od lekarza do lekarza i kazdy mowi cos tylko nie do konca, to zeswirujesz, a i pozytku z tego moze nie byc zadnego.
Twoja decyzja
reklama
Podziel się: