reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana ja takiej bety nie miałam, wow!
Motylek nie pytaj czy warto robić badania bo dla mnie to głupie pytanie, uważam że warto zrobić wszystkie możliwe a zwłaszcza wszystkie przeciwciała.

Lumia mam już jakieś badania porobione tam juz dzis wiec czekam za wizyta do początku lipca a tak hematolog mi też dał wyniki będą 19 maja niestety musze czekać za wszystkim
Od jutra zacznę brać Acard i poczekam aż mi przysle apteka internetowa z solgar kwas foliowy metylowany i tez będę brała no i od pozytywnego testu heparyna 60 i tyle...

Teczowa,
Ja bym zasadzila dwa na raz.

Motylek
Agnieszka ma racje.
Motylek to ja Ci nie pomoge bo juz zwariowalam od Tego co piszesz....

reklama
I co myślicie o tych badaniach Ana ? Drogie są i czy coś można się z nich dowiedzieć?

Za Ana 1 zapłacilam 28,50. Wyszły ujemne, więc nie drążylam.

Doris, co do wzrostu to nie ma co się martwic i porównywać do innych. Od 2 trymestru dzieciaczki różnie się rozwijają, nie ma reguły. Mój był za duży i to naprawdę gorsze miał 4300g i 62 cm o problemach pisałam wcześniej (niezdiagnozowana cukrzyca ciązowa). Nie nakręcaj się, proszę. Jak lekarz powiedział, że jest ok. to trzeba mu zawierzyc :-)

Susana, gratulacje dla bety, piękna! Nawet nie wyobrażasz sobie jak się cieszę z każdej Twojej dobrej wiadomości.

U mnie "starania" od 15 d.c., ( cykl 28 dni) więc pewnie to tylko rozgrzewka ;-) nie mam wielkich nadziei, będzie co będzie.

Ostatnia edycja:
Do góry