reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Agnieszka, Plastulinka, wszystkiego najlepszego dziewczyny, spełnienia marzeń, aby już więcej nie było kłód pod Waszymi nogami :-)

Nafoczka, dacie jeszcze radę, wiem, jest strach, ale jesteście już tak daleko, że będzie dobrze.
Pomodlę się dziś za Was dziś w szczególności. Ja narazie nie potrzebuję.

Dziś słuchałam w wiadomościach, że kobieta w ciąży zmarła w 17 t.c. Lekarze sztucznie podtrzymywali jej życie, aby w odpowiednim momencie wykonać cesarskie cięcie. Chłopiec 3 miesiące był w szpitalu, ale żyje.

Teczowa, może maleństwo się ułożyło tak, że nie było dobrze słychać? Skonsultuj z innym lekarzem. Może ta pielęgniarka była mało doswiadczona? Nie puszczam kciuków.

Ostatnia edycja:
Agnieszka
Plastulinka
Wszystkiego najlepszego w dniu Święta waszego !!!!!!!!!
Zdrówka i spełnienia najskrytszych marzeń .Każda z Was ma swoje ...

Nafoczka
Tak jak Agnieszka pisze .
Poduszka pod pośladki .
Jeszcze trochę wytrzymasz .
Najważniejsze że szew trzyma !!!!

Tęczowa
Może faktycznie żle się coś zapisało .??Może maleństwo się jakoś schowało .??
Jesteśmy z Tobą .Tak się przejęłam że jestem nieprzytomna

Strawbelka .
Nie wiem jak mam cię pocieszyć i co ci napisać ......żeby ci ulżyć choć trochę .
Chyba żadne słowa do ciebie teraz nie trafią .......

Ja byłam dzisiaj na becie
43660.80
Więcej nie robię .
Nie wiem czy jest dobra

Sus, no beta rewelacyjna, już nie rób, bo się zestresujesz tylko bo już przy takich wartościach wolno rośnie.

Nafoczka, byle do sterydów i do 30 tc, naszego wymarzonego 30 tc. Ja bym Ci oddała trochę mojej szyjki, bo ma prawie 5 cm.

Plastulinka, Agnieszka...wszystkiego Najlepszego Kochane!!!

A ja dziś znów mam schizy czy aby Oliś nie jest za Mały, bo jak ważył 965 g w zeszły piątek a to było 27 tyg i 4 dni to trochę mało. Lekarz mówił, że wszystko prawidłowo ale jak czytam lipcówki, że ich dzieci ważą w tym czasie 1100-1300g to się martwię bardzo.
A do tego jeszcze Mały słabo kopie od co najmniej 3h....i mój wyjazd na IP wisi nade mną na włosku.

I co myślicie o tych badaniach Ana ? Drogie są i czy coś można się z nich dowiedzieć? Ja już w domu...
Agnieszka i Plastulinka Wszystkiego co Najlepsze ! :*

Nafoczka dasz rade! :)
Susana wspaniała beta :)
Tęczowa oby wszystko było dobrze pamiętaj masz nasze wsparcie!

Nafoczko,
Nogi w gore i lezakujemy!!!
&&&&&&&&_&&&&&&&&&

Agnieszka, Plastulinka
Dolaczam sie do zyczen ;-) sto lat :-)

Teczowa
Pisze z kom i nie widze suwaczka, a ktory to tydzien?
Mam watpliwosci czy przy wczesnej ciazy usg przez powloki brzuszne jest miarodajne? Moze idz skonsultuj to z innym gin
Ja rowniez mimo niefajnych wiesci dalej wierze. Teczowa :-*

Strawbelka
Ty nasz naszprycowany hormonku :-*

Suska
Szalejesz z ta beta ;-) a nie bedzie z tego blizniakow ;-)

Doris
:-*

Lamia
A moze jednak ciaza ;-)? ProlKtyna podobno rosnie :-), a jakis ten winik nie jest kosmiczny.

Buziaki dla calej reszty :-*

I co myślicie o tych badaniach Ana ? Drogie są i czy coś można się z nich dowiedzieć? Ja już w domu...
Agnieszka i Plastulinka Wszystkiego co Najlepsze

Nafoczka dasz rade! :)
Susana wspaniała beta :)
Tęczowa oby wszystko było dobrze pamiętaj masz nasze wsparcie!

Jezeli nie zlecila ci ana, chyba nabardziej podstawowych przeciwcial, to nie wiem czy to dobry immunolog...
Ale moge sie mylic. Niech sie dziewczyny wypowiedza.
Nie wiem ile kosztuja, bo akurat ana robilam na nfz.

reklama
Lumia bo stwierdziła że mam Zakrzepice powierzchowniowa ze ana nie są mi potrzebne ale zleciła inne badania ja sobie zrobię prywatnie te ana ale nie wiem ile kosztują i co mogą wykazać czy warto ?

Do góry