412 czynnik martwicyA w tej ocenie cytokin czynnik martwicy nowotworu jaki masz?
a jakie mas wyik tesu LCT?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
412 czynnik martwicyA w tej ocenie cytokin czynnik martwicy nowotworu jaki masz?
w tescie IMK mam 15 a jeszcze mam osobno po 2h chyba we krwi nie wiem 20 a ty?Ja mam to co widać pod moimi postami w sygnaturze. Napisz jakie masz NK?
pytalam czy one sa powodemNo i teraz zglupialam.
Fondi Twojemu wyszly przeviwciala przeciwlem, a macie dziecko i zaciazylas znow....nie kumam
A proponuje dziewczyny piora strusia na glowie nastepnym razem
Fondi,
Przy tej mutacji wieksze dawki kwasu foliowego, ale ja bym tez metyle wlaczyla no i oczywiscie witb 6,12 :-)
Sorki za bledy
pytalam czy one sa powodem
powiedział uwaga pisze ta po mojemu jak skumalam
ze przeciwcialaprzeciwplemnikowe odpowiadaja za zajscie, podzial i zalszy rozwoj i jak one sa dodatnie to one cos tak robia ze ja nie widze jakiegos antygenu i odrzucam zarodek
mam nadzieje, że troche zrozumiale haha
ogolnie jakbym ja miala przeciwplemnikowe podobno to wtedy bym nie zaciazłą atak zaciazam a trace maz dostanie steryd na to
mojemu nie wyszly we krwi tylko w nasieniu w tescie MARJestem w stanie w to uwierzyc nawet logiczne ;-) ale i tAk dziecko macie
Czyli w naszym przypadku lepiej meza wyslac niz siebie kluc na te przeviwciala ;-)
412 czynnik martwicy
a jakie mas wyik tesu LCT?