reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka
Brzuch mnie bolał na początku tylko trzy dni .
A cyce wcale mnie nie bolą.
Teraz trochę sutki przy ucisku .
Więc wszystko tak samo jak u ciebie

Strawbelka - brak objawów wcale nie musi oznaczać brak ciąży. Dalej wierzymy i się nie poddajemy :)

Lamia - kciukam za bete

teczowa - powodzenia na jutrzejszej wizycie, maluszek napewno się rozwija :)

Tęczowa
Napewno wszystko jest w najlepszym porządku .
Wstaw jutro fotkę
Moja trochę słaba bo ginka raczej na serduszku się skupiła ale coś może dojżycie 20160418_144134.jpg

Załączniki

• 20160418_144134.jpg
    20160418_144134.jpg
    616,6 KB · Wyświetleń: 129
Lilia cyce mnie juz przestaly bolec, brzuch nie boli, jajniki nie bola.
Wczoraj jeszcze cos sie dzialo, a dzis nic:(

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka,
Normalnie sama lacina podworkowa mi sie cisnie do ust!!!
Opierniczalas Fondi, ze sciaga na siebie nieszczescie, a co teraz sama robisz?
Takkk, a czy to nie slila sugestii, po telefonie zaraz wszystkie objawy ciazowe ustaly!!! STAWBELKA!!!!!
Wiem, ze jest Ci ciezko i roznie moze byc, ale zrobilas wszystko co w Twojej mocy i musisz teraz wierzyc!!! Kurde....
Sorki, z ed tak ostro, ale musi Ci ktos zasadzic porzadnego kopa w dupe!

reklama
Tęczowa
Napewno wszystko jest w najlepszym porządku .
Wstaw jutro fotkę
Moja trochę słaba bo ginka raczej na serduszku się skupiła ale coś może dojżycie Zobacz załącznik 755050
Widać widać dzidzie :*
Wstawię na pewno, o ile mi dadzą, bo pierwszy raz idę do szpitala na usg w Dublinie i nie wiem czy tu cokolwiek dają :/ . No i mam nadzieję, że się dogadam, bo jak mi się trafi jakaś ciapata, albo Irlandka to umarł w butach, bo oni mówią jakby mieli gar kluchów w gębie :D

Do góry