reklama
G
Gość
Gość
Arda trzymaj sie kochana.
Jeszcze sie doczekasz swojego malenstwa:*
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze sie doczekasz swojego malenstwa:*
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
motylek1234
Fanka BB :)
Lamia bądź dobrej myśli! 3mam kciuki!
Arda w tym cyklu się uda !
Ja dziś byłam u ginekologa mam powtórzyć betę za tydzień w czwartek
A tak nic nie mówił ze coś jest nie tak każe kontrolować betę a jak zajde w ciaze to będę miała pewność że przerasta jutro jadę do immunologa oby mi to coś dało
Miłego dnia wszystkim!
Jak warto jest walczyć o własne szczęście przykładem jest Kinga !
Arda w tym cyklu się uda !
Ja dziś byłam u ginekologa mam powtórzyć betę za tydzień w czwartek
A tak nic nie mówił ze coś jest nie tak każe kontrolować betę a jak zajde w ciaze to będę miała pewność że przerasta jutro jadę do immunologa oby mi to coś dało
Miłego dnia wszystkim!
Jak warto jest walczyć o własne szczęście przykładem jest Kinga !
arda kochana moalam dac prezent dla malej w postaci rodzenstwa miala urodzonki tydzien po zabiegu rozumiem i sciskam mocno ja mam urodzinki w weekend majowy mam nadzieje ze po jakies chociaz szczepionce juz bede i cos ruszy ...mialas biocheniczna wiec szybciej uda ci sie miec dzieciatko glowa do gory patrz bylam w parze z susana ona juz w szczelsiwej ciazy bo miala biochemiczna jak twoja a ja zaczynam dalsza walke..nam tez slone zaswieci kiedys zobaczysz w przyszlym roku bedziemy mialay dzidziusieWpadam regularnie sprawdzic co u Was wreny na pisanie brak. Lekow nie biore, siedze w krzakach i skupiam sie na wszystkim, co ciazy nie dotyczy. Mial byc prezent urodzinowy a wyszla kolejna urodzinowa deprecha.
lamia78
Suska nie wstawie bo....nie umiem!!!! ,jestem tępa do takich rzeczy,( wiedziałam że kiedyś tu na forum się to wyda ) a zrobiłam komórką i tam nic nie widać, dopiero (a teraz nie śmiać mi się tu !) jak weszłam na krzesło w łazience, żeby być bliżej ostrego światła i widzę!!! pod oknem też widzę ale mniej .Arda
Myślę o tobie .
Trzymaj się .
Tobie też zaświeci słońce .
Lamia
Cudownie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wstawiaj nam tu test .
Uwielbiam oglądać
Miałam nie mówić NIKOMU z rodzinki ,tylko mężowi, ale poświęcę się dla Ciebie i jeśli jutro też wyjdzie to wstawi mój starszy syn będę musiała mu i tak powiedzieć, bo się zaoferował ,że zastrzyki mi zrobi No to czekamy do jutra
susana
LamiaSuska nie wstawie bo....nie umiem!!!! ,jestem tępa do takich rzeczy,( wiedziałam że kiedyś tu na forum się to wyda ) a zrobiłam komórką i tam nic nie widać, dopiero (a teraz nie śmiać mi się tu !) jak weszłam na krzesło w łazience, żeby być bliżej ostrego światła i widzę!!! pod oknem też widzę ale mniej .
Miałam nie mówić NIKOMU z rodzinki ,tylko mężowi, ale poświęcę się dla Ciebie i jeśli jutro też wyjdzie to wstawi mój starszy syn będę musiała mu i tak powiedzieć, bo się zaoferował ,że zastrzyki mi zrobi No to czekamy do jutra
Też kiedyś nie umiałam wstawić zdjęcia .
Do wszystkiego jakoś doszłam .
Na dole strony koło ikonki odpowiedż jest " wyślij plik".
Ja jade do ginki bo się zgodziła mnie przyjąć dzisiaj bo mam czas .
Proszę trzymajcie kciuki .!!!!!
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: