reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej ho!
Jupii. Teraz wyślij gońca po ananasa i wcinaj i jajka w każdej postaci. Informacje zapożyczone z innego forum. Strasznie się cieszę A Ty no stres. A i bierz nospe żeby skurczy nie było i wszystko się lokowało !!!
O świeżym ananasie słyszałam, a jajca na co? Jeszcze o dużej ilości wody do picia słyszałam :)

Nafoczko nie słyszałam o tym żelu, zapytam w maju na wizycie o niego :)

reklama
Strawbelka,
Pieknie. To teraz rosnij nam razem z Fasolinami :-)
&&&&&&&&&&&&&&&___&

Mia
Ale teraz tak patrze, ale oni nie maj form metylowych?

Doris
Wszystko ogarniesz ;-) kto jak kto ;-) :-*
Buziole :-*
Dzien dobry
Dla wszystkich :-*

Hej
Strawbelka, suuuuper!!!!! Będzie dobrze!!! Niebawem zobaczysz na usg dwa pęcherzyki a potem dwa serduszka!!!!!

Susana, o której masz wizytę?

Lumia, technicznie ciężko jutro z wyrobieniem się bo o 10.40 zdejmą mi Holtera ciśnieniowego, o 11.45 mam wizytę z wynikiem tego Holtera a o godz, 12 mam być u mojego gina na drugim końcu miasta.....i jak to zrobić???
Muszę zadzwonić dziś znowu do gina czy mi przełożą wizytę na pół godz. później.

Fondie, nie dostałam maila od Ciebie niestety.

Pozdrawiam Resztę Dziewczat!

witam was serdecznie:-*
po jak "widac" ciazszej nocce chwila oddechu ;-)

Strawbelko cyc do przodu, niedlugo Ci sie przyda :-* wciaz pamietam o was.. mam wyjatkowo duzo czasu na TO :-*

Arda a ty jak sie trzymasz? masz jakas planowana wizyte czy juz tulko.czekasz?

Susi wszystko dobrze idzie ;-) sorki ze wczoraj nie pogadalam ale bylo ciezzzzko

Ja akurat biorę wsxystko osobno ze Swansona, także dobrze wiedzieć bo miałam później na ten complex przeskoczyć.a jakie witaminy dodatkowo zazywasz/ zazywacie?
Mia ja do tych trzech witamin to bralam tylko wit. D3 i colostrum i inofilc

reklama
Do góry