reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Beatka zerknij sobie tam masz "poprzedni" i cofnij,tez mialam hustawki na poczatku. Cykle swoje mialam 31/32 a na stymulacji 28. Jesli masz gorki i doliny to mozesz jakis pokazac P. on jako jedyny lekarz chcial patrzec na wykres. Dlatego wam wrzucilam, ze moze sie wam cos przyda ;-)

Doris ty masz ochote na nalesniki a mi tesciowa przyniosla talerz pachnacych racuszkow mniam ps i "nie taki diabel straszny" :-D

Ardusia, Strawbelko wiem jak wam ciezko.. kazda swojw musi przejsc.. jestem z wami :-*

reklama
Nafoczka, jak słyszę słowo "teściowa" to mi się słabo robi!!!! Powiedziałam mojemu, że nie życzę sobie jej tutaj, a jeśli przyjedzie to ja od razu wyjeżdżam nad morze!
Susana, to we wtorek razem wizytujemy! Ja mam na 10.40, już nie mogę się doczekać, to będzie 29 tc leciał a Ty pewnie usłyszysz serduszko
AgnieszkaP, będzie dobrze, już jesteś daleko. A czemu z szyjką ma być coś nie tak?

Susana, specjalnie dla Ciebie - moje pierwsze usg, jeszcze bez zarodka - pęcherzy ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
5 tyg 3 dni, pierwsze usg 12.11.2015.JPG

Wg OM 5 tyg 3 dni wg USG 5 tyg 5 dni wtedy wyszło

Załączniki

• 5 tyg 3 dni, pierwsze usg 12.11.2015.JPG
    5 tyg 3 dni, pierwsze usg 12.11.2015.JPG
    90,4 KB · Wyświetleń: 108
Jeszcze leczę bakterię, mam nadzieję że zrobi mi posiew w piątek. Doris szyjka skróciła mi się ostatnio z 41mm do 30mm i dlatego się martwię, ponadto mam ujście rozwarte na 7mm

Dziewczynki, moge Was o cos podpytac.
Bylam na monitoringu.
I znow nie obylo sie bez niespodzianek :-\
Endo 13, dwa pecherzyki 20i22. No i plyn w zatoce....mozliwe, ze byla owu...
Dostalam ovitrelle na pekniecie i jade znow na podglad. Myslicie, ze one jeszcze moga peknac?
Normalnie tragikomedi z tym moim cyklem.
Juz nie wspomne o tym jak wczoraj spelnialismy powinnosci :p:biggrin2::laugh2::cool2:

A i oczywiscie witam sie serdecznie ;-)

Lumia jak mialas 2 pecherzyki 20 i 22 to powinny peknac po zastrzyku w ciagu 36godz. Ja w tym ostatnim cyklu mialam 22 i potem zastrzyk tylko endo uuu bylo duzo slabsze- 8,5
zatem &&&

Nafoczko
Tez mam taka nadzieje, ale dziwi mnie, ze juz jakis wczesniej mogl peknac, ten plyn w zatoce. Szukam na nwcie, ale nic nie wynalazlam o tym, ze pecherzyki moga peknac w innym czasie :-\

reklama
Hej dziewczyny ja juz po wizycie właśnie jadę do rodziców jestem zmęczona dostałam tylko skierowanie na przeciwciala przeciwjajnikowe i tyle musze iść do innego reumatologa chore mam dosyć lekarka mówiła ze to jest drogi pakiet na zespół antyfosfolipidowy i mi nie da tak odrazu jestem nerwowa tyle wam powiem...:/

Do góry