reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lumia homocysteina ok a kwasu nie robilam wiec Ci kochana nie podpowiem
Bertha natomiast twoja ok 10jest podwyzszona bo mi przy 9,6 dok. krecil nosem a na tych C sie nie znam. NK mialam 17 i bralam colostrum
Mamogrzywacza z tego co piszesz to prawie wcale nie masz naszych badan wiec cala droga mozliwosci przed toba

Susanka odruchy wskazuja na oznake zdrowia :-D trudno recznie wycisne :-D

Ardusia, Strawbelko jak dzis nastroje?

Ostatnia edycja:
reklama
Po mojej nieprzespanej nocce, tatuś rano przejął opiekęa ja właśnie pije "poranną" kawke. Miałam nadzieje ze uda sie bez lekarza ale do tej jelitówy u młodego doszła chyba angina niestety :(

Agnieszko, Doris fajne brzucholki:)

Kaira ale jesteś wytrwała, tyle strat ale udało się i to jest najważniejsze :) ja ostatnio staram sie myśleć hociaż trochę o czynś innym niż dziecko bo to ciągłe zadręczania się do niczego dobrego nie prowadzi a arzenia o drugim bebiku są wielkie.:tak:
Oprõcz immunologi boję się też genetyki bo niestety mam już większe ryzyko ze względu na wiek. A już ostatnio było duże ryzyko trisomi 13.
Jutro jadę do maliny i zobaczymy jaki ma pomysł na mnie!?

Nafoczko fajnie ze masz dziś lepszy humor:biggrin2:

Susana a Ty robisz dziś jak ciacho, chociaż bym sobie popatrzyła:eek:

Motylek głowa do góry, nowa @, nowe szanse i nowe nadzieje:blink:

Nafoczko,
Dziekuje :-*
Poczytam jeszcze o tym kwasie, ale jeszcze raz dziekuje za metyle....dobrze, ze nie posluchalam lekarza, bo jesli teraz mam o tyle wyzsze stezenie niz no r ma, to co dopiero jakbym brala dawke 15!!!
:-*

Nafoczka, marnie. Cos mnie cmi w dole brzucha, jakies pikania od czasu do czasu :/ za bardzo to przezywam niestety. Nie ma dramatu, bo to takie leciutkie pobolewanie w zasadzie, ale wiecie jak jest. Wzielam niedawno nospe, bede spokojniejsza, a w szpitalu mowili, ze spokojnie mozna. Moze wezme l4 od jutra, bo nie nadaje sie do pracy - caly dzien na nogach, a skupic sie nie umiem na niczym. I jeszcze jutro ta beta.

Arda, nie unikniesz stresu i nerwów niestety. Te pierwsze tygodnie są straszne, to czekanie, doszukiwanie się objawów, beta, serduszko itd. Ale nie da się tgo przyspieszyć ani uniknąć. Ja prosiłam zawsze o zrobienie bety na cito, bo czekanie do 15.30 by mnie dobiło bardziej a tak miałam o 11.30. Mażesz te przyspieszyć oczekiwanie na wynik?

Nafoczka widzę że brak seksu uderza na myślenie tylko o tym ;).

Lumia ten kwas foliowy bierzesz metylowy? Z tego co czytałam to jeśli organizm go nie przerabia to możesz mieć odłożone w organizmie i on sobie jakąś część z tego pobierze.

Ja wczoraj poimprezowałam i ledwo żyję. Do tego czasu głowa mnie boli., ale było warto. Mąż mnie dopadł w nocy i jak już miało coś być to mi się film urwał więc tylko on zyskał :p

Witam niedzielnie :)
mama Grzywacza witaj.
Doris mały wariat Ci rośnie :D
Agnieszka piękny masz ten brzuszek
Bea uwierz mi brak seksu przewraca człowiekowi w głowie, ja jestem parę tygodni bez, a gdzie do końca ciąży :D
Arda, Susana jak się macie?
Motylek głowa do góry, nie poddawaj się
Nafoczka buziak dla Ciebie i w modlitwach pamiętaj o nas :*
przeczytałam wszystko, ale nie zapamiętam co miałam odpisać reszcie. Nie czujcie się pominięte absolutnie

Ja już jak na szpilkach na kolejne usg, a tu jeszcze tyle dni!

Nafoczka widzę że brak seksu uderza na myślenie tylko o tym ;).

Lumia ten kwas foliowy bierzesz metylowy? Z tego co czytałam to jeśli organizm go nie przerabia to możesz mieć odłożone w organizmie i on sobie jakąś część z tego pobierze.

Ja wczoraj poimprezowałam i ledwo żyję. Do tego czasu głowa mnie boli., ale było warto. Mąż mnie dopadł w nocy i jak już miało coś być to mi się film urwał więc tylko on zyskał :p

Lumia, zgadzam się z Beatą. Ja mam MTHFR A1287C homozygotę i kwas foliowy się nie wchłania. Mam 32,26 przy normie 4,60-18,70.

reklama
Bertha kwiaty są sztuczne, sama układam kompozycję, bardzo to lubię.
Jeśli chodzi o kwas foliowy to ja biorę tylko metylowany bo lekarz mówił że zwykły tylko "zaśmieca" mi organizm

Do góry