reklama
motylek1234
Fanka BB :)
To jest dopiero 2 tygodnie od owulacji czyli to jest 2 tydzień ciazy
Kwiatuszekk23
Wieki mnie tunie bylo. Pamietacie jeszce o mnie?
Nie odzywam sie bo zaczelam prace i jam wracam do domu, nie wiem w co rece włożyć. U nas dupa po calosci. 2 cykle piekne ladne a nie zaskoczylo podlamalam sie kompletnie. Przez te dwa cykle bylam stymulowana i chyba moje cialo zwariowalo... Strasznie sie boje... M mi mowi, zebym nie myslala tyle o tym, ale jak tu nie myśleć jak ja musze miec wszystko wyliczone zeby M zjechał.
Bardzo Was proszeo kciuki w tym cyklu. Wiem ze dzialaja cuda!
Nowym mamusiom gratuluje :* spokojnychmc ciąży!
Fondi dziekuje za pw. Spokojnie najpierw poczekaj na wyniki allo a potem sie martw. Kiedy je bedziesz miała?
Motylek tc nie liczy sie od owulacji... Przykro mi, ale raczej w ciąży nie jestes... Wie. Jak to jest jak czlowiek robi sobie nadzieje a przychodzi beta i czuje sie jak by w pysk dostal...
Nie odzywam sie bo zaczelam prace i jam wracam do domu, nie wiem w co rece włożyć. U nas dupa po calosci. 2 cykle piekne ladne a nie zaskoczylo podlamalam sie kompletnie. Przez te dwa cykle bylam stymulowana i chyba moje cialo zwariowalo... Strasznie sie boje... M mi mowi, zebym nie myslala tyle o tym, ale jak tu nie myśleć jak ja musze miec wszystko wyliczone zeby M zjechał.
Fondi dziekuje za pw. Spokojnie najpierw poczekaj na wyniki allo a potem sie martw. Kiedy je bedziesz miała?
Motylek tc nie liczy sie od owulacji... Przykro mi, ale raczej w ciąży nie jestes... Wie. Jak to jest jak czlowiek robi sobie nadzieje a przychodzi beta i czuje sie jak by w pysk dostal...
Suska i znowi sie poryczalam :-* kochana jestes!!! przyznam.sie ze od tej strony twojej historii nie znalam :-( jakbym o sobie czytala i z tym zalaniem w szpitalu i tymi porodami codziennie ale po kazdej nocy znow przychodzi dzien jak po burzy spokuj... :-*
Susana opowieść jak z filmu.Bożenko ale miałaś przejścia. Współczuję. Teraz ma być tylko dobrze!!
A tekst do Nafoczki Cipka zaszyta - PADŁAM
Motylek daj spokój. Cuda są ,ale ten błąd to błąd a nie wzrastająca beta. Miałaś wyniki histopatologiczne? Badaj bete żeby Ci spadła całkiem.
A tekst do Nafoczki Cipka zaszyta - PADŁAM
Motylek daj spokój. Cuda są ,ale ten błąd to błąd a nie wzrastająca beta. Miałaś wyniki histopatologiczne? Badaj bete żeby Ci spadła całkiem.
susana
Nafoczka .Suska i znowi sie poryczalam :-* kochana jestes!!!
Będzie dobrze .
Jak ja wytrzymałam i donosiłam to ty też donosisz .
Susana jasne. Co nie dokończyłam bo leń dopadł to teściowa poprawiła. Wchodzę dziś do niej po mopa i w radio mówią poważnym tonem :" trzecia godzina" (ma koronkę i modlenie jak na emerytkę przystało . Zmęczona już byłam i głupawka mnie dopadła i wybucham do niej śmiechem i mówię trzecia godzina niedźwiedzica śpi. heh ale się oburzyła. Kazała zamknąć drzwi bo się modli hehehe
reklama
wyniki wszystkie bede miala 18nastego kwietnia. Ale Malina allo nie robi zleca szczepionkina podstwie innych badan ale nie wiem jakich dowiem sie 18nastego allo kaze powtarzac po seriach 3 szczepionek. Kochana w koncu sie uda jak znosiłaś szczepionki bolały? wzrosło ci allo po nich?Wieki mnie tunie bylo. Pamietacie jeszce o mnie?
Podziel się: