reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Wieki mnie tunie bylo. Pamietacie jeszce o mnie?
Nie odzywam sie bo zaczelam prace i jam wracam do domu, nie wiem w co rece włożyć. U nas dupa po calosci. 2 cykle piekne ladne a nie zaskoczylo :( podlamalam sie kompletnie. Przez te dwa cykle bylam stymulowana i chyba moje cialo zwariowalo... Strasznie sie boje... M mi mowi, zebym nie myslala tyle o tym, ale jak tu nie myśleć jak ja musze miec wszystko wyliczone zeby M zjechał.
Bardzo Was proszeo kciuki w tym cyklu. Wiem ze dzialaja cuda!
Nowym mamusiom gratuluje :* spokojnychmc ciąży!
Fondi dziekuje za pw. Spokojnie najpierw poczekaj na wyniki allo a potem sie martw. Kiedy je bedziesz miała?
Motylek tc nie liczy sie od owulacji... Przykro mi, ale raczej w ciąży nie jestes... Wie. Jak to jest jak czlowiek robi sobie nadzieje a przychodzi beta i czuje sie jak by w pysk dostal...

Suska i znowi sie poryczalam :-* kochana jestes!!! przyznam.sie ze od tej strony twojej historii nie znalam :-( jakbym o sobie czytala i z tym zalaniem w szpitalu i tymi porodami codziennie ale po kazdej nocy znow przychodzi dzien jak po burzy spokuj... :-*

Susana opowieść jak z filmu.Bożenko ale miałaś przejścia. Współczuję. Teraz ma być tylko dobrze!!

A tekst do Nafoczki Cipka zaszyta - PADŁAM :D

Motylek daj spokój. Cuda są ,ale ten błąd to błąd a nie wzrastająca beta. Miałaś wyniki histopatologiczne? Badaj bete żeby Ci spadła całkiem.

Susana jasne. Co nie dokończyłam bo leń dopadł to teściowa poprawiła. Wchodzę dziś do niej po mopa i w radio mówią poważnym tonem :" trzecia godzina" (ma koronkę i modlenie jak na emerytkę przystało ;). Zmęczona już byłam i głupawka mnie dopadła i wybucham do niej śmiechem i mówię trzecia godzina niedźwiedzica śpi. heh :p ale się oburzyła. Kazała zamknąć drzwi bo się modli hehehe

reklama
Wieki mnie tunie bylo. Pamietacie jeszce o mnie?
Nie odzywam sie bo zaczelam prace i jam wracam do domu, nie wiem w co rece włożyć. U nas dupa po calosci. 2 cykle piekne ladne a nie zaskoczylo :( podlamalam sie kompletnie. Przez te dwa cykle bylam stymulowana i chyba moje cialo zwariowalo... Strasznie sie boje... M mi mowi, zebym nie myslala tyle o tym, ale jak tu nie myśleć jak ja musze miec wszystko wyliczone zeby M zjechał.
Bardzo Was proszeo kciuki w tym cyklu. Wiem ze dzialaja cuda!
Nowym mamusiom gratuluje :* spokojnychmc ciąży!
Fondi dziekuje za pw. Spokojnie najpierw poczekaj na wyniki allo a potem sie martw. Kiedy je bedziesz miała?
Motylek tc nie liczy sie od owulacji... Przykro mi, ale raczej w ciąży nie jestes... Wie. Jak to jest jak czlowiek robi sobie nadzieje a przychodzi beta i czuje sie jak by w pysk dostal...
wyniki wszystkie bede miala 18nastego kwietnia. Ale Malina allo nie robi zleca szczepionkina podstwie innych badan ale nie wiem jakich dowiem sie 18nastego allo kaze powtarzac po seriach 3 szczepionek. Kochana w koncu sie uda:) jak znosiłaś szczepionki bolały? wzrosło ci allo po nich?

Do góry