reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lumia bo ja za te wizyty kontrolne z usg nie place, bo to wliczone w koszt punkcji. Wiec on nic dzis nie dostanie za moja wizyte.
No ale jak bylam u swojego dr.tez na takiej wizycie to wszystko tlumaczyl i duzo czasu mi poswiecil. A ten...masakra nic sie nie dowiedzialam...

reklama
Czemu ma się nie udać. Czasami trudno w to uwierzyć ale jak widzisz nie tylko na moim przykładzie udaje się ,bywa ciężko,ale jak się w coś wierzy to się udaje.Ja wiedziałam że będę miała córkę bo mi się kiedyś przyśnila .Dlatego się nie poddała pomimo tego ze czasami brakowało sił do życia a co dopiero walki o dziecko.Teraz jestem szczęśliwa i tego Wam życzę z całego serca.
mnie sie kiedys przysnilo dwoch chlopcow i jeden mial okolo 4 lata a drugi maciutki w wozeczku tens tarszy mial super loki i takie tez miala moja cora jak byla mala

Lumia Ty robisz ph bo cos Cie tam swedzi??? Ja juz wyczailam od czego mnie zawsze swedzi...jak mam usg i lekarz mi tam ten zel daje na ta glowice to pozniej mysle ze zlapalam jakas infekcje.

A ja dostałam @ ksiązkowo w 28 dc.

Motylek, ogromnie gratuluję, super wieści!

Ja schudłam już ok. 10 kg, widać po ubraniach.
Po Metformaxie wogole nie bardzo mam apetyt.

Dziewczyny, jak będzie ok to na maj się zapisuję ;-)
Ciekawe z kim w parze?

Ostatnia edycja:
Czarna dobry plan .
A próbowałaś już na sterydzie i clexanie?
Próbowałam, ale to był Encorton 5mg i Clexane 0.2...więc trochę przy małe dawki. Później i Jerzak dostałam tylko Clexane 0.4 bez Encortonu...

Czarna
Ja sie pisze na kwiecien, maj ;-)
Ooo jest nas więcej ;)

Lumia Ty robisz ph bo cos Cie tam swedzi??? Ja juz wyczailam od czego mnie zawsze swedzi...jak mam usg i lekarz mi tam ten zel daje na ta glowice to pozniej mysle ze zlapalam jakas infekcje.
Mam tak samo, po ok. 2h od badania, jak zel zaczyna wypływać to mam swędzenie, ale ja kiedyś długo bujałam się z zapaleniami i teraz to przewrażliwiona jestem :(

strawbelka mam tak samo:)
czyli wciazy motylek, susana i arda tak? no i oczywiscie nafoczka i doris:)
zula odnosnie milewicza jeszcze cos napisze, ja bylam u niego jak juz mowilam dostalam prawie te same badania co malina (malina dal wiecej immunologi i przebadal meza) a milewicz nic z immmunologi ale dal chromatyne, badanie na celiaklie i jak allo zle kieruje do sachy na szczepienia. Mnie by nie pomogl bo jego zestawy juz przerobilam i nie pomogly. Fakt nie dostalam lekow innych bardziej dostosowanych np. siofor co dostala magda bo on mnie polozyl do szpitala i zrobil mega duzo badan hormonalnych(strawbelka kiedys ci wysylalam) wyszla tylko hiperprolaktynemi ktora juz wiedzialam, że mam. Moja siostra sie leczy u niego ale hormonalnie bo nic z bezplodnoscia ani problemow z poronieniami nie ma. On jest super lekarz bo nie idzie jednym torem jak wszyscy dobiera do pacjentki leki i zawsze probuje do samego konca poznac przyczyne..on wielu kobietom pomogl i zajsc w ciaze i utrzymac ja. On nie kieruje na in vitra on sam probuje znalezc przyczyne i tym sposobem chociazby kilka lat pomaga to wyleczyc. Moja endokrynolog ktora cenie sobie ponac wszystko była studentka milewicza i jest najlepsza endorktynolozka jaka mialam a kilka mialam od 2011 sie u niej lecze i nigdy bym jej nie zamienila na inna:)
Ale ja przeszlam juz zestawy jakie on daje nie pomogly by mi bo ja problemow nie mam ginekologicznych tylko immunologiczne ...chyba ze chromatyna meza ale to i tak bym poszla do androloga juz ...nie zostalam u milewicza bo poszlam do niego po 1 poronieniu u magnuckiego(czyli 4 z koleje bo stwierdzilam, że on mi nie pomoze bez badan ale wychodzac od milewicza przeplakalam 2 h w samochodzie i powiedzialam mezowi ze chyba byla w ukrytej kamerze i, że juz chyba nikt mi nie pomoze i wrocilam do magnuckiego niestety!
kazdej dziewczynie ktora ma dobre allo i nie chce sie szczepic i nie potrzebuje szczepionek ani nie chce do daleko ejzdzic z poludnia serdecznie polecam milewicza bo na mojej wizycie spal ale w szpitalu juz nie i bym ogarniety facet ale nie na moje nerwy...aha na kase nie naciaga na pewno wizyta kosztuje 100zł!
pewniejak bede miala zjasc w ciaze albo ja juz zajde to mysle ze chociaz najedna wizyte sie do niego wybiore moze cos jeszcze doradzi:)

Strawbelka ale mruk zarozumiały Ci się trafił. Ja kiedyś byłam u takiego co mi powiedział, że mój czas na rodzenie minął i swoją szanse już miałam. A ja i tak będë sië starać a do niego już nie chodzę.:no::no2::growl:

Strawbelko,
No wlasnie robilam bo nie mam zadnych dolegliwosci. Totalne zero i jak chcialam sobie zbadac sluz to mialam takie biale kulki. Nie wiem jak to opisac.
Sie wystraszylam, bo dzis to samo...wiec kupilam te testy gina intyma, no i ph wyszlo idealne...
W sumie we wtroek bylam na usg, ale tak dlugo by trzymalo?
Boje sie, ze takie biale cosik spowoduje, ze plemniory sie nie przebija :-(...a jesli jajco rosnie to owu pod koniec tego lub na poczatku przyszlego tyg....

reklama
Do góry