reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hmm...biorę steryd 10mg, witaminy B (na razie niemetylowane, bo nie mogę się zebrać żeby zamówić [emoji21]), Actifolin i Acard. Po dodatnim teście mam zamiar dorzucić Clexane 0.4 (choć jak dziś czytałam Was to nie wiem czy to nie za mało), Lutke 3×1 podjezykową, zastanawiam się jedynie nad Dupkiem czy nie włączyć, bo wiecie progesteronu nigdy za wiele. Moje starania są na prawdę na luzie, daję sobie czas na jeszcze jedną ciążę to końca wiosny, jak będzie to ok, jak nie to będę uderzać do Wilczyńskiego ;) niech on mnie bada na wszystkie możliwe sposoby. Teraz musimy podgonić trochę kredyt i pomyśleć nad zmianą aut, dlatego dojazdy i wizyty do Łodzi, to dodatkowy koszt dla mnie, więc zdecydowaliśmy się na luźne starania, a może coś z tego wyjdzie ;)
Czarna dobry plan .
A próbowałaś już na sterydzie i clexanie?

reklama
Nafroczka dobre :).Ja zazwyczaj się nie udzielam publicznie wolę priv.A dzisiaj to szczególny dzień dla mnie,więc z stąd moje wynurzenie.

Magda jeszcze raz :-* zrobolas "halas" :-D brawo ty!!! :-D

Strawbelko sa ludzie i ludziska, Sus tez miala ostatnio gbura. Kopnij go w sam srodek- jak to Doris mowila :-D

Sus i Arda i tam tego.. ja pierwsze mdlosci mialam ok 6tc wiec macie czas, a cycory to szczerze dopiero teraz naprawde bola a beda jeszcze bardziej :-D

Sus to ty moj wzrost i waga (zazwyczaj) :p jestes :-D

Bertha kolejny bedzie twoj... nie mozecie wszystkie na raz bo porodowki was nie zmieszcza :-D

moja beta jak nie byla to tez byla <0,1 a zaczela przy 6.. zatem Arda i Motylek rozwazny optymizm poprosze :-*

Doris hophop???

Nafoczka
Wiem że na nic nie ma reguły
Ostatnio miałam cyce jak balony już przed ciążą .W ciąży o mało nie pękły
No i poroniłam .
Teraz wcale mnie po tym poronieniu nie bolały i tak mam do teraz .
Jeśli chodzi o wagę to ja po tym sterydzie który tyle biorę przytyłam około kilograma .nie więcej .
Fajnie że jesteśmy podobne
A raczej byłyśmy hehe .
Bo tobie bandzołek przecież z maluszkiem urósł .

Czyli czekasz na Strawbelkę i może na mnie ;) ja jeszcze nie wiem jak to będzie w tym cyklu u mnie, marzy mi się wpadka z podwójnej owu [emoji16] kto się pisze jeszcze na kwiecień ewentualnie maj? Palec pod budkę, bo za minutkę, budka zamknięta, nie ma klienta, klient w Warszawie...[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Dokładnie :)

Jestem. Najwieksze jajo ma 15.
W sobote jade na nastepne usg i prawdopodobnie w poniedzialek punkcja.
Lekarz byl dzisiaj inny i w sumie nic sie nie dowiedzialam, moja wizyta trwala 2 min.
Szybkie usg i wypisanie recepty.
Lekarz niemily, brr
Robil mi usg i ja tam zaczelam zagladac w monitor, bo moj lekarz to mi zawsze wszystko tlumaczyl i pokazywal. A ten dzisiejszy do mnie z tekstem, jak odwrocilam glowe do monitora i powiedzialam ze chcialam popatrzyc " to moze pani chce sama zrobic to badanie"
Maz powiedzial ze jakby tam byl to ny go do pionu postawil.
Niemiluch z niego.

Okropny gbur!!!

Jestem i ja ;-)

Magda
Wiara powraca po takich postach :-* dziekuje za to "upublicznienie";-)

Strawbelka
Co za burak :-\ normalnie buc tyle!

Motylek
Ciaza jak nic:-)

Boze teraz widze, ze nie dwojki, a do quatro dochodzi :p
Bertha
Dopoki nie ma @ jest nadzieja :-)

Czarna
Ja sie pisze na kwiecien, maj ;-)

Lamia
No u mnie tez nic nie wyszlo :-\ przynajmniej z testow.

Dziewczynki,
Kupilam test i wyszlo prawidlowe ph, kurde juz zglupialam :baffled::confused:

reklama
A ja dzis dawalam sobie zastrzyk w kiblu na dworcu, jak jakas narkomanka.
Zwolnilam sie z pracy i o 11.00 polecialam na dworzec bo w pracy nie chcialam bo zaraz by tam wszystkie kukaly co ja tyle w kibelku siedze i czemu z kosmetyczka.
Lilia jak Ty bedziesz kiedys musiala brac te cetrotide to tez bedziesz musiala rano brac.
W ogole na stronie bociana pisze ze najlepiej kolo 7-9 rano.
Mi dr. kazal brac ok.11

Do góry