Jadę na 17.00. Też bym się chciała z Wami spotkaćavita 11nastego jedziesz na ktora? moze na szczepieniach sie spotkamy albo z aga 707
reklama
Zula od 2012 przez 2 lata byłam na uśpionym cyklu - brak @. po poronieniu w 2015 przez pół roku. Teraz jestem czysta na razie nic nie biorę. Wiem, że ryzykuję, ale nie mam wyjścia, bo chcemy mieć dziecko. Poza tym ile się da nie mogę brać hormonów, bo mam hormonalnego guza na wątrobie, który rośnie jak biorę hormony. Taki psikus natury. Dziękuje, że pytasz. A czy mogę zapytać co brałaś na endo? Ja byłam na depoprowerze i vibimini. Na mnie visanne nie działa.
Strawbelko,
No wlasnie robilam bo nie mam zadnych dolegliwosci. Totalne zero i jak chcialam sobie zbadac sluz to mialam takie biale kulki. Nie wiem jak to opisac.
Sie wystraszylam, bo dzis to samo...wiec kupilam te testy gina intyma, no i ph wyszlo idealne...
W sumie we wtroek bylam na usg, ale tak dlugo by trzymalo?
Boje sie, ze takie biale cosik spowoduje, ze plemniory sie nie przebija :-(...a jesli jajco rosnie to owu pod koniec tego lub na poczatku przyszlego tyg....
Na zapalenia i zapobiegawczo polecam multigin żel do irytacji. Kosztuje coś ok. 40 zł, ale działa! Mnie proponowała go kupić ginekolog ze względu na moje zapalenia.
Dziewczyny mam ochotę skonsultować się jeszcze u Milewicza jak piszecie,że dobiera indywidualne leczenie, tylko normalnie szok z tym usypianiem, jak wy dalyscie radę bez komentarza, nie probowalyscie go tracić żeby się obudził heh?
Nafoczka, no wlasnie pisze, ze u mnie to chyba na tle nerwowym, bo ja tak reaguje na stres - glupio brzmi, ale zdarzalo sie, ze z domu nie umialam wyjsc tak mi niedobrze bylo. Taki nerwus ze mnie. Wiem, ze powinnam nad tym panowac, ale ciezko. Mdlosci ciazowych nigdy nie mialam chpciaz doczekalam betki pond 20000.
umow sie wczesnie na wizyte bo potem to na bank zasnie..ale sie nie dziwie on pracuje non stop przyjmije i o 6rano i o 1w nocy a jeszcze praca w szpitalu to jest urodzony diagnostaDziewczyny mam ochotę skonsultować się jeszcze u Milewicza jak piszecie,że dobiera indywidualne leczenie, tylko normalnie szok z tym usypianiem, jak wy dalyscie radę bez komentarza, nie probowalyscie go tracić żeby się obudził heh?
jak zasypial chrzakalam
Lilia
Jak zwykle wkleisz coś kreatywnego .
Bomba ....!!!!!!!
Dzięki, staram się
Bertha - przykro mi
Magda82 - Twoja historia napawa optymizmem. Dziękuję, że opisałaś nam Swoją historię, to zawsze daje kopa do walki. Całuski dla małej królewny
Strawbelka - a to jest ten co miałaś do niego iść, czy zmieniłaś?? Pamiętaj dorwać dziś mężusia
Beata - ja też mam trochę kg na +. Jak skończą się moje starania to, mam nadzieję, że z pozytywnym skutkiem to się ostro biorę za siebie
Inka, Tola - co u Was dziewczyny??
Lilia jak Ty bedziesz kiedys musiala brac te cetrotide to tez bedziesz musiala rano brac.
W ogole na stronie bociana pisze ze najlepiej kolo 7-9 rano.
Mi dr. kazal brac ok.11
Nawet mnie nie strasz, bo zaraz zawału dostanę Ciekawe jak ja to zrobię u siebie w pracy
No ale jak bylam u swojego dr.tez na takiej wizycie to wszystko tlumaczyl i duzo czasu mi poswiecil. A ten...masakra nic sie nie dowiedzialam...
To normalne, każdy dr nie swoja pacjentkę traktuje po macoszemu, niestety ja się już przyzwyczaiłam
Lila tez mam taki cel. Po donoszonej ciąży rolki,rower ,bieganie a teraz?? Czekanie i pilnowanie wagi.
Ja mam biały bez grudek ale potem białko jaja 3-5 dni i sucho. Może z wyższej temperatury Ci się robią?
Serio Wy o tym zasypianiu?? Pewnie wyszłabym w dodatku nie płacąc heh. W głowie się nie mieści. Nie zaufałabym takiemu bo skąd miałabym wiedzieć ile informacji do niego dociera??
Asia 669 kurcze to po tej diecie od Nafoczki lecisz z wagi czy po czym?? Ja też chce!!
Ja też chcękto się pisze jeszcze na kwiecień ewentualnie maj?
Też takie mam wrażenie ,że po badaniach na drugi dzień mnie piecze..jak mam usg i lekarz mi tam ten zel daje na ta glowice to pozniej mysle ze zlapalam jakas infekcje.
Boje sie, ze takie biale cosik spowoduje, ze plemniory sie nie przebija :-(...a jesli jajco rosnie to owu pod koniec tego lub na poczatku przyszlego tyg....
Ja mam biały bez grudek ale potem białko jaja 3-5 dni i sucho. Może z wyższej temperatury Ci się robią?
jak zasypial chrzakalam
Serio Wy o tym zasypianiu?? Pewnie wyszłabym w dodatku nie płacąc heh. W głowie się nie mieści. Nie zaufałabym takiemu bo skąd miałabym wiedzieć ile informacji do niego dociera??
Asia 669 kurcze to po tej diecie od Nafoczki lecisz z wagi czy po czym?? Ja też chce!!
reklama
motylek1234
Fanka BB :)
Hej dziewczyny myślicie że te 4,26 beta jest pozostała po tym poronieniu?
Robiłam betę 8.03.2015 była 34,88
Następna robiłam 10.03.2015 była 28,14
I powiem wam że okres miałam 14 marca co myślicie o tym bo ja nie chce się rozczarować ; (
Robiłam betę 8.03.2015 była 34,88
Następna robiłam 10.03.2015 była 28,14
I powiem wam że okres miałam 14 marca co myślicie o tym bo ja nie chce się rozczarować ; (
Podziel się: