reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lumia a on nie jest przemeczony, albo nie ma duzo stresu w pracy?
Moj tez z reguly z tych malo ogierowatych, bo duzo pracuje i ma duzo stresow w pracy.
Na wakacjach za to ogier jak nie wiem co:D
Ale jak trzeba to zalewal forme w wyznaczonym terminie;)

reklama
Strawbelka,
Nie wiem....ryczec mi sie chce i niestety coraz czesciej mysle o skoku w bok. Wiem, ze tego nie zrobie i to tylko takie mysli, ale.
Tyle lekow, stymulacji, przeciez to sie odbija na moim zdrowiu :-! Kur....
Wczoraj mu to powiedzialam, choc kiedys zarzucil mi, ze po co mu tak szczegolowo gadam, wiec od paru dni milczalam i tylko probowalam na seksik namowic.
Wczoraj mu powiedzialam. Ok sluz mam, cos mnie zaklolo i czuje, ze owu i ze w dupie go. Bede miec, jak mam racje. Ze sie faszeruje lekami a on to w dupie ma i konczy na tym, ze wie ze ma problem, ale nic z tym nie robi.....

Lumia a on nie jest przemeczony, albo nie ma duzo stresu w pracy?
Moj tez z reguly z tych malo ogierowatych, bo duzo pracuje i ma duzo stresow w pracy.
Na wakacjach za to ogier jak nie wiem co:D
Ale jak trzeba to zalewal forme w wyznaczonym terminie;)

No niby tak i tez jak trzeba bylo to zalewal do tej pory, ale Strawbelko ile tak mozna. Juz mam dos tego "zalewania" co miesiac jest tylko zalewanie!tak to posucha straszna....i zero, totalne zero romantyzmu!

Ok, pojade do lekarza to sie wszystko okaze. Ale jak faktycznie wyjdzie, ze wczoraj byla, a to dopiero 8dc, to wziela z zaskoczenia.
Ale z drugiej stroony, gdyby nie fakt, ze kochamy sie tylko w celach prokreacyjnych, nomem omen przy tym rzadzie, i podejsciu klech, to jestem w zorem do nasladowania :p, to bym nie byla taka wkur...

Strawbelka,
Nie wiem....ryczec mi sie chce i niestety coraz czesciej mysle o skoku w bok. Wiem, ze tego nie zrobie i to tylko takie mysli, ale.
Tyle lekow, stymulacji, przeciez to sie odbija na moim zdrowiu :-! Kur....
Wczoraj mu to powiedzialam, choc kiedys zarzucil mi, ze po co mu tak szczegolowo gadam, wiec od paru dni milczalam i tylko probowalam na seksik namowic.
Wczoraj mu powiedzialam. Ok sluz mam, cos mnie zaklolo i czuje, ze owu i ze w dupie go. Bede miec, jak mam racje. Ze sie faszeruje lekami a on to w dupie ma i konczy na tym, ze wie ze ma problem, ale nic z tym nie robi.....
Lumia kurcze musisz mu jakos to wytlumaczyc, ze kazdy cykl jest na wage zlota u Ciebie. Ze musicie sie spieszyc bo za chwile moga byc nowe problemy. Sprobuj moze na spokojnie bez nerwow od niego wyciagnac czemu taki jest.
Moj tez mial wonty ze tylko na komende jest, ale wytlumaczylam i potem bylo ok.
Poza tym moj tez ma juz dosc tego calego koszmaru i dlatego chyba nie mial nic przeciw in vitro. Mowi ze tez juz chce spokojnie zyc i cieszyc sie zyciem, a nie tylko lekarze badania starania poronienia itp.

No niby tak i tez jak trzeba bylo to zalewal do tej pory, ale Strawbelko ile tak mozna. Juz mam dos tego "zalewania" co miesiac jest tylko zalewanie!tak to posucha straszna....i zero, totalne zero romantyzmu!

Ok, pojade do lekarza to sie wszystko okaze. Ale jak faktycznie wyjdzie, ze wczoraj byla, a to dopiero 8dc, to wziela z zaskoczenia.
Ale z drugiej stroony, gdyby nie fakt, ze kochamy sie tylko w celach prokreacyjnych, nomem omen przy tym rzadzie, i podejsciu klech, to jestem w zorem do nasladowania :p, to bym nie byla taka wkur...
A moze wyjedzcie sobie na jakis weekend zeby sie od tego na chwile oderwac...

Lumia to sie poluz dupcia do niego, niech sie przytuli a potem powierc :-D na mojego wiercenie zawsze dziala :-D ale tak jak pisalam wczesniej, obecnie to mi nawet patrzec gleboko w oczy nie pozwala bo mam kurwiki (niby) :-D
kochana bylo jak bylo, nie mozesz sie spinac bo to i tak nic dobrego nie przyniesie :-*

Ardusia ojjj jak bym chciala zeby cie zaskoczyla beta!!! ja pamietam jak z poprzedniego nawalu ciaz zostalam sama, dziewczyny przezywaly juz inne zmartwienia a ja az "doczekalam" na forum tylu nowych dziewczyn

Strawbelka a ty na jakim etapie?
Sus mega chyle czola :-*
Doris, Bea co u was?

lumia - weź może wrzuć mu coś na sen i weź sprawy w Swoje ręce :-D

Na mojego działają świece w łazience i wspólne leżenie w wannie przy winku. Super sprawa, polecam. Później seksik jest miodzio :rolleyes:

reklama
Hej
Lumia, U mnie lody działały zawsze i wszędzie :tak::rofl::laugh2:
Ja wróciłam z hurtowni wózków, byłam oglądać bo ten co dostaliśmy sprzedałam za grosze :-)
I mam upatrzony piękny, cudny adamex barletta z eko skórą. No i już zachorowałam na niego :-)
A poza tym to nic nowego, czekam na zakupy z Tesco aż mi przywiozą :-)

Jak dziś u ciebie .?Dobrze się czujesz?
Pogoda piękna, czuję się świetnie tylko ciężka jestem, moja waga dochodzi do 12 kg na plusie...hmmmm...a jeszcze 2 mies i 3 tyg

Mi steryd obniżył TSH.
Doris niesamowite są te Twoje zdjęcia usg, chetnie bym na takie poszła, ciekawe co to za sprzęt, mój lekarz takiego nie ma.
Ale tu erotycznie na forum, a mi nic a nic nie wolno :-(

Mój gin ma usg 4d hd live, zdjęcia i ujęcia cudne są. Widać wszystko jak na dłoni

Strawbelka, jak jajca?

A gdzie nasze testujące?

Do góry