susana w ciazy ci podniosl czy przed tez? bo mi podczas brania encortonu w ciazy wzrastalo tsh ale to ze wzgledu na zapotrzebowanie wieksze ale jak poronilam to sie okazalo ze obnizal encorton tsh i bez niego w ciazy mialabym o wiele wieksza niedoczynnosc niz bez niegoStrawbelka
Ja się dzisiaj postawiłam endo bo mówi mi że encorton obniża tsh .
No to jej mówie że mi zawsze wzrasta po enc.A ona że to niemożliwe że to pewnie od ciąży .
Co się będę z babą kłucić .
reklama
G
Gość
Gość
Mi tez to moja endo powiedziala i tez jej sie postawilamStrawbelka
No to jej mówie że mi zawsze wzrasta po enc.A ona że to niemożliwe że to pewnie od ciąży .
Ja mialam tsh 0,7 a po 10 dniach brania encortonu tsh 2,001.
Tak mialam w lutym i teraz bralam 25/37,5. euthyroxu i tsh 2,04
czarna_mala
Fanka BB :)
Kurde nie wiem co teraz począć...idę w sobotę z badaniem TSH do Gina i niech on się głowiCzarna mala mi tez encorton podnosi tsh 2,04
Ponoć Encorton połączony z lekami tarczycowymi wzmaga ich działanie, dlatego Euthyrox stosowany z Encortonem obniża TSH, tak słyszałam, ale pewnie to nie regułaStrawbelka
Ooo czyli dobrze mi się o uszy obiłoTak! Czytalam ze od nadmiaru b6 moga pojawic sie mrowki albo dretwienie konczyn.
G
Gość
Gość
Suska, dlaczego jak robie zastrzyki i wyciagam igly z brzucha to z jednych dziurek w brzuchu mi wychodzi kropelka krwi po wkluciu, a po drugich kropelka leku i zero krwi???
Robie tak samo, tylko jedne zawsze po jednej stronie brzucha, a drugie po drugiej.
Robie tak samo, tylko jedne zawsze po jednej stronie brzucha, a drugie po drugiej.
Mnie bola bardzo nogi i takie mrowki mam i w jednym kolanie jakby m8 ktos igle co pare minut wbijal.
Ale mam to od 3 dni, wiec u mnie bardziej encorton...
O ja tez mam takie mrowienie i dretwienie.
Dziewczyny poczytalam troche i wit b6latwo przedawkowac.
Co radzicie, biore te metylowe 1x3 czy zmniejszyc dawke. W sumie biore tez magnez , a tam tez jest b6'
Niestety lekarza nie zapytam, bo biore na wlasna reke...
Co sie znow popierdzielilo? Przeciez wszystko szlo dobrze.
Dostałam na twarzy wysypkę, mam nadzieję, że to nie jest od sterydu. Napisałam do dr, odp., że jak nie przejdzie to trzeba będzie odstawić. Ja się kurna na to nie zgadzam, bez sterydu nawet nie mam co podchodzić, szanse są marne Steryd ma mi pomóc na NK i na to, żeby organizm nie odrzucił zarodka. Dr nic nie wspomniał o zamianie na inny steryd
Strawbelka - będą piękne jajca i tego się trzymamy
Susana - piękna betka, gratulacje
Mam zalecenie robić zastrzyki nie 0,2 tylko 0,4, dostałam receptę, ale nie mam kasy żeby ją wykupić tutaj, bo 30 zastrzyków kosztuje ponad 200 e! mogę robić 2 z 0,2?
Możesz, ale po co kuć się 2 razy. Wystarczy jak 2 zastrzyki przelejesz do nowej strzykawki i za jednym razem Sobie podajesz. Tylko pamiętaj zakupić w aptece strzykawki i igły odpowiedniej grubości
ja sobie mysle juz ciagle o tych szczepieniach i juz sama nie wiem czy jest sens zobaczymy co wyjdzie w badaniach i musze chromatyne zrobic na pewno ale wkurza mnei to juz wszystko chociaz i takjeszczenie moglabym sie starac po zabiegu
Nawet nie zbadałaś allo mlr, to po co się nad tym zastanawiasz... Przyjdzie czas to będziesz o tym rozważać, narazie olej temat
Susana te Twoje teksty...odrazu banana na gebie dostalam
Ja też
Mój jak rano wstaje to może robić za wieszak na ręczniki .
A wieczorem to ja na palcach do łóżka wchodze .A on się podnosi i mówi
- czekam .
Skonałam, jurny ten Twój chłop
Strawbelka, mala_czarna - to jak Wam się te serduszko tak podoba to OK, zostaje Lilia♥ bez możliwości logowania się na tel.
G
Gość
Gość
Lilia a moze jakis kosmetyk, albo cos zjadlas.Dostałam na twarzy wysypkę, mam nadzieję, że to nie jest od sterydu. Napisałam do dr, odp., że jak nie przejdzie to trzeba będzie odstawić. Ja się kurna na to nie zgadzam, bez sterydu nawet nie mam co podchodzić, szanse są marne Steryd ma mi pomóc na NK i na to, żeby organizm nie odrzucił zarodka. Dr nic nie wspomniał o zamianie na inny steryd
Strawbelka - będą piękne jajca i tego się trzymamy
Susana - piękna betka, gratulacje
Możesz, ale po co kuć się 2 razy. Wystarczy jak 2 zastrzyki przelejesz do nowej strzykawki i za jednym razem Sobie podajesz. Tylko pamiętaj zakupić w aptece strzykawki i igły odpowiedniej grubości
Nawet nie zbadałaś allo mlr, to po co się nad tym zastanawiasz... Przyjdzie czas to będziesz o tym rozważać, narazie olej temat
Ja też
Skonałam, jurny ten Twój chłop
Strawbelka, mala_czarna - to jak Wam się te serduszko tak podoba to OK, zostaje Lilia♥ bez możliwości logowania się na tel.
Na encortonie tez jest napisane ze moze byc wysypka, ale przeciez przez nia sie raczej nie odstawia sterydu.
Ja tez jestem wysypana, geba szyja dekold i plecy
G
Gość
Gość
Lilia serduszko jest the best
Jakas dobra energia mi bije zawsze jak zobacze Twojego nicka
Jakas dobra energia mi bije zawsze jak zobacze Twojego nicka
reklama
Lumia 1x3 czy 3x1?
No, ze3 razy dziennie 1 hahaha sto razy myslalam zeby nie przekrecic , a wyszlo jak zawsze
Podziel się: