reklama
G
Gość
Gość
Nawet jak komus nie sa potrzebne???On wszystkim daje szczepienia ....
Lilia a moze jakis kosmetyk, albo cos zjadlas.
Na encortonie tez jest napisane ze moze byc wysypka, ale przeciez przez nia sie raczej nie odstawia sterydu.
Ja tez jestem wysypana, geba szyja dekold i plecy
Kosmetyków nie zmieniałam. Od 1,5 tygodnia biorę witaminę E, może to przez nią dostałam wysypkę. Też czytałam ulotkę encortonu. Dr napisał, że ja wysypka się będzie utrzymywała to trzeba będzie odstawić encorton. Kiedyś miałam wysypkę przez koenzym q10, musiałam odstawić, konieczne było leczenie dermatologiczne. Po jakimś czasie wróciłam do q10, wysypka nie wróciła.
Lilia serduszko jest the best
Jakas dobra energia mi bije zawsze jak zobacze Twojego nicka
Jesteś Kochana, dziękuję Serduszko zostaje
G
Gość
Gość
Lilia to odstaw ta wit E.
A jak chce Ci zabrac encorton to niech da metypred czy jakis inny.
A bardzo jestes wysypana?
Lilia wejdź po kolei na: Strona główna>Fora>Administracja>Jak korzystać z forumBłagam Cię napisz mi jak to zrobiłaś dobra kobieto, pliz
Tam na końcu z prawej strony w zielonym kwadracie będzie "Dołącz do nas" a pod tym "kontakt" Kliknij w to i dalej będziesz wiedziała już co i jak.
Drugi sposób to mail na adres:renata.i@babyboom.pl
U mnie dziś koszmarny ten poniedziałek: spaliłam obiad okropnie śmierdziało, później na kolacje miały być tosty też je przypaliłam - smród straszny. wietrze ale to nic nie daje!!!! A mój m mówi żebym trzymała się z dala od kuchni - właśnie wrócił i robi sobie kanapkizałamka, a do tego boli mnie brzuch jak przy owu!!!!
DOBREJ NOCY.
czarna_mala
Fanka BB :)
Mnie Jerzakowa kazała brać 2×1tab.O ja tez mam takie mrowienie i dretwienie.
Dziewczyny poczytalam troche i wit b6latwo przedawkowac.
Co radzicie, biore te metylowe 1x3 czy zmniejszyc dawke. W sumie biore tez magnez , a tam tez jest b6'
Niestety lekarza nie zapytam, bo biore na wlasna reke...
Swojego czasu żałowałam, że nie mam takiego serduszka [emoji1] bardzo mi się podoba, Twój nick Lilia jest wyjątkowy, indywidualny hehehDostałam na twarzy wysypkę, mam nadzieję, że to nie jest od sterydu. Napisałam do dr, odp., że jak nie przejdzie to trzeba będzie odstawić. Ja się kurna na to nie zgadzam, bez sterydu nawet nie mam co podchodzić, szanse są marne Steryd ma mi pomóc na NK i na to, żeby organizm nie odrzucił zarodka. Dr nic nie wspomniał o zamianie na inny steryd
Strawbelka - będą piękne jajca i tego się trzymamy
Susana - piękna betka, gratulacje
Możesz, ale po co kuć się 2 razy. Wystarczy jak 2 zastrzyki przelejesz do nowej strzykawki i za jednym razem Sobie podajesz. Tylko pamiętaj zakupić w aptece strzykawki i igły odpowiedniej grubości
Nawet nie zbadałaś allo mlr, to po co się nad tym zastanawiasz... Przyjdzie czas to będziesz o tym rozważać, narazie olej temat
Ja też
Skonałam, jurny ten Twój chłop
Strawbelka, mala_czarna - to jak Wam się te serduszko tak podoba to OK, zostaje Lilia♥ bez możliwości logowania się na tel.
Idę zaraz spać.
Suska a Ty gdzie? Z Małżem się godzisz? [emoji1]
reklama
Lilia to odstaw ta wit E.
Tak myślę, żeby odstawić tą witaminę E. Inne opcji nie widzę jak zamiana na inny steryd. Jestem trochę wysypana na twarzy. Napisałam mężowi jak był w pracy, że mam wysypkę. Po pracy wpadł do domu i ogląda mnie z każdej strony i powiedział, żeby mam go następnym razem nie straszyć tym "wypierdkiem" na twarzy bo o mało zawału nie dostał i się martwił
też pomyślałam o przelewaniu, jest jedno ale...tutaj nie można tak jak w Pl kupić strzykawek i igieł :/ jedynym wyjściem byłoby dolewanie do tego co mam drugiej dawki
No to dupa blada. Popatrzyłam na moje zastrzyki, mam Clexanne, nie wiem czy masz to samo, ale moim zdaniem to jest nierealne połączyć obie dawki nie kupując nowych strzykawek. To się chyba nie zmieści, a poza tym nie wiedziałabym jak się za to zabrać...
Podziel się: