reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Tak myślę, żeby odstawić tą witaminę E. Inne opcji nie widzę jak zamiana na inny steryd. Jestem trochę wysypana na twarzy. Napisałam mężowi jak był w pracy, że mam wysypkę. Po pracy wpadł do domu i ogląda mnie z każdej strony i powiedział, żeby mam go następnym razem nie straszyć tym "wypierdkiem" na twarzy :-D bo o mało zawału nie dostał i się martwił
[emoji23] ja nie miałam nigdy wysypki od Encortonu. Jedynie przybieram na gębie i wyglądam jak pączek [emoji1]

Strawbelka jak tam Twój kurniczek z jajeczkami? Czujesz się już jak nioska czy jeszcze z wolnego wybiegu jesteś? [emoji2]

Strawbelka -
przewo%C5%BAnika-go%C5%82%C4%85b-21509496.jpg

wyleciał :-D

O której masz jutro wizytę u dr? Pamiętaj o badaniu hormonów...

Suska, dlaczego jak robie zastrzyki i wyciagam igly z brzucha to z jednych dziurek w brzuchu mi wychodzi kropelka krwi po wkluciu, a po drugich kropelka leku i zero krwi???
Robie tak samo, tylko jedne zawsze po jednej stronie brzucha, a drugie po drugiej.

Strawbelka
Przytrzymaj 10 sekund po podaniu leku i dopiero wyciągnij igłe .

Doris .
Jak w domku ??l
Lepiej niż w szpitalu .Powiedz swojemu m żeby tej swojej "Tabazy "
nie przywoził do samego porodu.!!!
Boccię wkur....i się to szpitalem potem kończy .
Jak przenosisz ciąże to niech ją wtedy przywiezie .Moment i urodzisz :yes::laugh2:

Sus, jesteś the best!!! Kocham Twoje teksty!!!
W domu super tylko zmęczona już jestem tętno sprawdzali mi cała nic co 2 h a poyem pobudka o 5,50 a ja zamiast spać to czytam :-)
Co do tej starej raszpli, to dziś powiedziałam mojemu M że ona śmierdzi starym molem. Niedobra jestem!
Aż potem mi sie jego żal zrobiło, bo to jego matka w końcu ale on wie, że jestem mega wściekła.

Nafoczka, spory ten Twój kawaler, d=chyba dalej z usg masz starszą ciążę, u mnie dziś wyszło równo z OM

Lumia, do roboty a jak małżonek nie chce to na śpiocha musisz go wydoić :-)

Strawbelka, jak tam jaja> Rosną?

Pozdrawiam Resztę dziewczat!

reklama
Do góry