reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Tak myślę, żeby odstawić tą witaminę E. Inne opcji nie widzę jak zamiana na inny steryd. Jestem trochę wysypana na twarzy. Napisałam mężowi jak był w pracy, że mam wysypkę. Po pracy wpadł do domu i ogląda mnie z każdej strony i powiedział, żeby mam go następnym razem nie straszyć tym "wypierdkiem" na twarzy :-D bo o mało zawału nie dostał i się martwił
[emoji23] ja nie miałam nigdy wysypki od Encortonu. Jedynie przybieram na gębie i wyglądam jak pączek [emoji1]

Strawbelka jak tam Twój kurniczek z jajeczkami? Czujesz się już jak nioska czy jeszcze z wolnego wybiegu jesteś? [emoji2]

Strawbelka -
przewo%C5%BAnika-go%C5%82%C4%85b-21509496.jpg

wyleciał :-D

O której masz jutro wizytę u dr? Pamiętaj o badaniu hormonów...

Suska, dlaczego jak robie zastrzyki i wyciagam igly z brzucha to z jednych dziurek w brzuchu mi wychodzi kropelka krwi po wkluciu, a po drugich kropelka leku i zero krwi???
Robie tak samo, tylko jedne zawsze po jednej stronie brzucha, a drugie po drugiej.

Strawbelka
Przytrzymaj 10 sekund po podaniu leku i dopiero wyciągnij igłe .

Doris .
Jak w domku ??l
Lepiej niż w szpitalu .Powiedz swojemu m żeby tej swojej "Tabazy "
nie przywoził do samego porodu.!!!
Boccię wkur....i się to szpitalem potem kończy .
Jak przenosisz ciąże to niech ją wtedy przywiezie .Moment i urodzisz :yes::laugh2:

Sus, jesteś the best!!! Kocham Twoje teksty!!!
W domu super tylko zmęczona już jestem tętno sprawdzali mi cała nic co 2 h a poyem pobudka o 5,50 a ja zamiast spać to czytam :-)
Co do tej starej raszpli, to dziś powiedziałam mojemu M że ona śmierdzi starym molem. Niedobra jestem!
Aż potem mi sie jego żal zrobiło, bo to jego matka w końcu ale on wie, że jestem mega wściekła.

Nafoczka, spory ten Twój kawaler, d=chyba dalej z usg masz starszą ciążę, u mnie dziś wyszło równo z OM

Lumia, do roboty a jak małżonek nie chce to na śpiocha musisz go wydoić :-)

Strawbelka, jak tam jaja> Rosną?

Pozdrawiam Resztę dziewczat!

reklama
Do góry