reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ja sobie mysle juz ciagle o tych szczepieniach i juz sama nie wiem czy jest sens zobaczymy co wyjdzie w badaniach i musze chromatyne zrobic na pewno ale wkurza mnei to juz wszystko chociaz i takjeszczenie moglabym sie starac po zabiegu
Fondie mnie tez juz to wszystko wkurza. Juz mam dosc tych lekarzy, lekow i wszystkiego. Jedno sie naprawi drugie sie spitoli i tak w kolko:(
Innym jakos te ciaze latwo przychodza, a nam nie dosc ze sie nie udaje zaciazyc, to potem jak sie zaciazy to albo poronienia albo inne problemy.
Czytalyscie projekt ustawy antyaborcyjnej? Szok to nie dzieje sie naprawde.
Kobieta bedzie chodzic z zasniadem i ciazy nie moze usinac.
Z kazdego poronienia bedzie sie tlumaczyc, czy to nie z jej winy bylo poronienie, bo np jezdzila na rowerze.
Chory kraj!!!

reklama
Czesc Dziewczynki ;-)

Strawbelka
Czy potrzebujesz klapsa w 4litery??? :-\
Az sie prosisz :p

Suska
Gratki, gratki B-)

Avita
Witaj nowonarodzona ;-)

Beatka, a to tak kombinujesz :p

Aga
To z tym zelazem to mnie zaciekawilas :-)

Nafoczko, Doris
:-D

A tak swoja droga, u mnie wit D na poziomie ok 70.lekarz powiedzial, ze jestem w gronie 10% polakow ;-)

Pozdrawiam reszte niewymienionych :-)

Strawbelka .
Będą jaja ja u strusia !!!!!!!!
Nie martw się na zapas .
Robiłam wapń o którym mówiłaś i mam w normie ,bo byłam dzisiaj u endo.
Tsh 2,49
Wzrosło w ciąży .Mam zwiększyć co drugi dzień na 75 mg .Do tej pory brałam 50.

Czesc Dziewczynki ;-)

Strawbelka
Czy potrzebujesz klapsa w 4litery??? :-\
Az sie prosisz :p

Suska
Gratki, gratki B-)

Avita
Witaj nowonarodzona ;-)

Beatka, a to tak kombinujesz :p

Aga
To z tym zelazem to mnie zaciekawilas :-)

Nafoczko, Doris
:-D

A tak swoja droga, u mnie wit D na poziomie ok 70.lekarz powiedzial, ze jestem w gronie 10% polakow ;-)

Pozdrawiam reszte niewymienionych :-)
Lumia jakiegos dola chyba dostalam.
Przeczytalam jeszcze projekt tej ustawy i mnie dobila:(

Fondie mnie tez juz to wszystko wkurza. Juz mam dosc tych lekarzy, lekow i wszystkiego. Jedno sie naprawi drugie sie spitoli i tak w kolko:(
Innym jakos te ciaze latwo przychodza, a nam nie dosc ze sie nie udaje zaciazyc, to potem jak sie zaciazy to albo poronienia albo inne problemy.
Z kazdego poronienia bedzie sie tlumaczyc, czy to nie z jej winy bylo poronienie, bo np jezdzila na rowerze.
Chory kraj!!!

Nie wierze :-\!!!!
Strawbelko,
Ja tez jestem na etapie spadku formy...mam dokladnie to co Ty...jak nie urok to sraczka, organizm juz swiruje od tego wszystkiego :-\

Dzisiaj to dzień badaniowy. Ja też rano zaliczyłam laba. Zrobiłam m.in. ANA, kolejne v-leiden i protrombiny, p.c p. łożysku, tarczycowe i posiew moczu. Zobaczymy co wykaza.

reklama
Chory kraj!!!
Dlatego byłam wczoraj na manifestacji w Warszawie bo jakby się za mnie i moje poronienia wzięli to już mam 15 lat odsiadki....Kobiety będą baly się zachodzić w ciążę...jak ciąża pozmaciczna to niech kobieta umrze ale zabiegi zrobić nie można...

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

Do góry