reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

to jest dla nas taki kamień milowy, że aż nie mogłam uwierzyć :). Mąż płakał razem ze mną. Wcześniej były puste :/ Mam zalecenie robić zastrzyki nie 0,2 tylko 0,4, ostałam receptę, ale nie maTkasy żeby ją wykupić tutaj, bo 30 zastrzyków kosztuje ponad 200 e! mogę robić 2 z 0,2?
Susana teraz ja trzymam kciuki żeby u Ciebie była mała istotka[/QUOTE

Tęczowa
Możesz robić dwa zastrzyki 0,2.

reklama
Kochane czy któraś z was robiła testy owulacyjne? Pomogły coś... Bo ja mam 22 dc i mam dwie jedna bledsza z tymże koło 14 dc była blada kreska tak samo.. Wcześniej wychodzą pojedyncze więc mam podwójna owulacje wiem śmiech więc co ze mną nie tak

Riri ja robiłam testy. Może źle je robisz? 2 godziny przed testem nie piłam, albo piłam bardzo mało, starałam się robić wieczorem ok 18-19, chociaż kiedy spodziewałam się że zbliża się owu robiłam też rano by w razie czego wyłapać

Kochane czy któraś z was robiła testy owulacyjne? Pomogły coś... Bo ja mam 22 dc i mam dwie jedna bledsza z tymże koło 14 dc była blada kreska tak samo.. Wcześniej wychodzą pojedyncze więc mam podwójna owulacje wiem śmiech więc co ze mną nie tak
Testów nie robi się z porannego moczu , 2 godz wcześniej nic nie pic ,robić o tej samej porze (ja robię ok 12 i o 19) i muszą być obie kreski prawie identyczne!! słabsza testowa nic nie oznacza. Mi zawsze wychodzą w owulacje takie same,ale jak miałam 2 razy cykl bezowulacyjny, to właśnie cały cykl( od 8 dc do 26 dc) wychodziła testowa blada. Ja robię codziennie bo kupuję na allegro 50 szt za grosze. :-p Testy robię od kilku miesięcy .

Riri a może za późno zaczęłaś robić? ,może owulacja była np.11-12 dc? Ja mam właśnie między 10 a 14 dc .To zależy też jak długie masz cykle . Mi pomogły zajść w dwie ciąże w pierwszym cyklu -niestety poroniłam :(

ja sobie mysle juz ciagle o tych szczepieniach i juz sama nie wiem czy jest sens zobaczymy co wyjdzie w badaniach i musze chromatyne zrobic na pewno ale wkurza mnei to juz wszystko chociaz i takjeszczenie moglabym sie starac po zabiegu

Martyska to IO nie zdiagnozujesz bo nie masz trzech pomiaro a sama insulina na czczo na pewno za wysoka, ja bym wprowadzila diete

Strawbelka zelazo no wlasnie nie wiadomo skad, nie suplementowalam wtedy, teraz mam sladowe ilosci w femibionie wiec chce sprawdzic. Przed ciaza 4razy robilam i albi na gornej granicy albo ciut ponad. Sama nie wiem czy to dobrze, wujek google mowi ze nie a lekarze nie bardzo wiedza czemu jak pytalam
Doris super ze wszystko dobrze
Ja juz wypachniona odliczam czas ;-)
Dziewczyny rozszyfruje wam skąd takie żelazo. Tak się składa, że jest to charakterystyczne przy mutacjach mtfhr. Czytałam kiedyś artykuł i tak się składa, że ja też mam powyżej normy, a mam heterozygrote.

reklama
Do góry