reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Już po wizycie i dalej nic nie wiem. Na usg widać dość duże ciałko żółte, endometrium 7 mm -mało, ale ja pod koniec cyklu miewałam 8 mm zawsze było bez szału:crazy: .Nie brać bromergonu ,powtórzyć w 5 dc prolaktyne i się zobaczy , nie jest tragiczna. TERAZ NIEWIEM NAWET CZY TESTOWAĆ?

reklama
Lilia, no niespecjalnie jrstem przygotowana :p jakos mi czas przez palce ucieka u o innych rzeczach mysle, ale wlasnie wzielam sie za porzadki wiec raczej zdaze haha. Mniej mam obowiazkow, bo z rodzicami mieszkam. Pierwszre swieto u tesciow a drugie w domu takze fajnie :)

No tak, w głowie ostatnio miałaś harce, a nie sprzątanko :-p

Strawbelka - polecam herbatę z miodem, imbirem i cytryną oraz mleko z czosnkiem i masłem. Druga propozycja kontrowersyjna :-p ale mój mąż kilka razy tymi specyfikami się uratował. Przynajmniej raz dziennie każdy specyfiki musiałabyś wypić :-p
Lilia moge 100 litrow tego wypic byleby przeszlo. W swieta z domu nie wyjde bo bedzie odemnie smierdziec czosnkiem. Musi sie obejsc bez antybiotyku. Nie moge przelozyc in vitro! Bo co miesiac robi sie jakis problem.

Hej
Przeczytałam co u Was, zbliża się gorący termin na forum :-). Super, będą testowanka i będą ciąże!!!!
U mnie nic nowego, siedzę z małą w domku, do przedszkola dziś i jutro nie chodzi. Zamówiłam zakupy w Tesco, dowiozą jutro. Zrobiłam na kolację roladki z szynki faszerowane w galarecie a na obiad dziś szaszłyki, ziemniaki i surówka z pory (ale to już moja starsza córka robiła :-)
A poza tym to nuuuuudaaaaaaaa......

witam sie i ja :-*

jesli chodzi o lezenie to Beatka ma racje, lewy bok-tak mi w szpitalu kazali

co do Jerzak to na pewno jest zwolenniczka ACC

Susana ja tez kupowalam strzykawki+duza igle do nabierania i male do dawania- ja bym brala na raz

mi test z rossmanna wyszedl w 8-9dpo ;-)

a co do moich spraw to coz- mamy nie biora zwolnienia?! mama jest niezastapiona do usypiania,uspokajania,dawania lekow, karmienia, wciskania wszystkiego co "niedobre" bo niesmaczne- taki etat ;-) zwlaszcza gdy dziecko chore! tatus to do dyscypliny i zabaw (czasem)

Ostatnia edycja:
Beri z przegrodą się rodzisz, nie mozna jej nabyć. Pierwszą ciażę poroniłam w 12 tyg. może właśnie przez przegrode, drugi synuś jakoś dał radę, potem poroniłam trzeci raz a potem zdecydowałam się usunąć przegrode.
Jeśli chodzi leżenie na boku to ja nie mogę, tylko na plecach, jak tylko położę się na boku to mnie ciągnie i kłuje, chyba moja fasolka nie lubi na boku

reklama
AgnieszkaP jak dlugo bralas 15 mg encortonu ? Chyba dobrze pamiętam, ze Ty tak bralas?
I czy miałaś wlewy z intralipidu?

U mnie poranek pracowity byl. Dla siostry juz serniczek upiekłam i sosik chrzanowo-jajeczny zrobilam.

Do góry