reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

OTE="susana, post: 13826053, member: 156108"]Dziewczyny
Wszystko jest dla ludzi ale
dzieci to teraz mają za dobrze .
Nieba im uchylamy a potem jest bardzo cienka granica przed tym żeby się uzależniły od komputerów .
Mój syn już wzbudzał we mnie niepokój ostatnio .Same pały w szkole i non stop na telefonie .Nie pomagały grożby prośby ...
Dzisiaj się skończyło taką awanturą że stwierdziłam że mam dosyć dzieci .
Teraz siedze i becze że się zachowuję jak jakieś zwierze.
Dziecko chce następne a z tymi co mam nie mogę sobie poradzić .[/QUOTE]
Moj 8-latek też tylko telefon,Tablet,telewizor i mógłby tak w kółko a program TV to recytuje z pamięci! A czytać czytankę do szkoły to kara!!!

reklama
Susana teraz bedziesz miala coreczke:D Chlopaki dorosna, a Ty bedziesz corki pilnowac jak zacznie na randki chodzic i bedziesz sie wsciekac, bo Ci sie jej chlopak nie bedzie podobal:D Chyba taki los rodzicow;)
Ja tam i tak wolalabym miec dzieci, nawet takie co sie uczyc nie chca, bo w koncu sie ogarna, zmadrzeja i uczyc zaczna. A nawet jak nie to sobie w zyciu poradza. A jak sie ma dzieci to i to zycie jakies szczesliwsze i weselsze jest. A na chlopakow napewno zawsze w zyciu bedziesz mogla liczyc, bo napewno ich dobrze wychowujesz. Nie rycz, bedzie dobrze;)

w tym cyklu jestem na antybiotyku bo dopadło mnie wstrętne chorubsko i nie wiem czy wogóle próbować, myślicie że antybiotyk może zaszkodzić? skończe go brać przed owu ale nie wiem czy nie ma to wpływu, pytałyście kiedyś o to lekarza?

Też nie wiem czy ma wpływ czy nie ale ja osobiście bym nie brała. Ja to jak zaczynam starania o ciąże to ćwiczyć przestaje tak huham więc....sama musisz podjąć decyzję i ryzyko.

Susana daj spokój. Ja też sobie wyrzucam ,że mam dzieciaka i zamiast z nim się po szafach chować albo ścigać w berka całymi dniami to siedzę na forach i szukam przyczyn poronień ,sposobów na uniknięcie i lekarzy ;) To taka świetna mamka ze mnie ,że chce dla niego jeszcze braciszka a nim się już nie zajmuje?? Ale widzisz nas karać nie trzeba same sobie pstryczka w ucho dajemy :p

Dziewczyny jak myślicie pójść do lekarza immunologa aby mi dał skierowanie na badania zespołu antyfosfolipidowego skoro mam tą mutacje MTHFR 198AC homozygota sama nie wiem co myślicie?
Miłego dnia życzę :-)

A ja właśnie jadę do Maliny i słyszę w radio że "wszystko ma swój czas" perfektu i sama nie wiem czy mój czas na drugie dziecko już nie mminął! Łapie doła dziś od samego rana:(

Dziewczyny jak myślicie pójść do lekarza immunologa aby mi dał skierowanie na badania zespołu antyfosfolipidowego skoro mam tą mutacje MTHFR 198AC homozygota sama nie wiem co myślicie?
Miłego dnia życzę :-)

Przeciwciała antyfosfolipidowe możesz zrobić płatnie bez skierowania, jeśli zależy Ci na czasie i uniknięciu kolejek do lekarzy. Im więcej badań, tym większa jasność sytuacji :)

Zapisałam się na pierwszą wizytę do Dubrawskiego.

Mam nadzieję, że zaliczy mi część badań, bo koszty mnie przerażają :sad:

reklama
Do góry