G
Gość
Gość
Motylek doczekasz sie i TyDałabym wszystko by mieć dziecko chociaż 1 :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Motylek doczekasz sie i TyDałabym wszystko by mieć dziecko chociaż 1 :-(
Lumia 1212, ale to, że tak się stało nie jest nikogo winą. Naturalne jest, że każda z nas gdyby mogła temu zapobiec tak by zrobiła, każda poświęci wszystko, aby urodzić zdrowe dzieciatko i to nie jest nasza wina, ani też nikogo innego.Susana ja też nie mam do nikogo żalu, no może do siebie, że mi się nie udało i musiałam przez to wszystko przejść. Tylko jak widzę dzieci w wieku 3 i 2 lat to nie jestem w stanie odgonić myśli, że ja też mogłam mieć takiego szkraba!!!!!
Trzeba wierzyć,że będzie dobrze, musi być!!!!!!!!!!!!!Dałabym wszystko by mieć dziecko chociaż 1 :-(
Masz rację i staram się tak myśleć tylko czasami jest mi ciężko ale wtedy popłacze w poduszkę i tyle!Lumia 1212, ale to, że tak się stało nie jest nikogo winą. Naturalne jest, że każda z nas gdyby mogła temu zapobiec tak by zrobiła, każda poświęci wszystko, aby urodzić zdrowe dzieciatko i to nie jest nasza wina, ani też nikogo innego.
Ja stale się uczę z tym żyć. W szpitalu polożyli mnie z dziewczyną po cesarce i ja naprawdę się cieszyłam, że jej się udało. Najlepiej jest myśleć o tym co będzie a nie o tym co się wydarzyło i co się mogło wydarzyć. Napewno wszystkim nam się spełni marzenie o zdrowym maluchu i tym trzeba żyć, nie patrzeć w przeszłość na coś na co nie mieliśmy wpływu.
To normalne, że czlowiek nigdy nie zapomni straty kogoś bliskiego, ale z czasem musi nauczyć się z nią żyć. Nie zmienimy przeszłości.