reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witaj Lumia 1212
Malina na pierwszej wizycie przejrzy Wasze wyniki w tempie ekspresowym, zleci wyniki i po wizycie. Dopiero na kolejnej wizycie z wynikami konkretnie coś Wam powie i nakreśli plan działania. Na ten czas ja już jestem po szczepionkach i czekam allo mlr.
Pozdrawiamy wszystkie Nasze Gwiazdeczki. Na głupie myśli i dola najlepsze robota - okna pomyte ,dywany potrzepane ???

Witaj Lumia 1212
Malina na pierwszej wizycie przejrzy Wasze wyniki w tempie ekspresowym, zleci wyniki i po wizycie. Dopiero na kolejnej wizycie z wynikami konkretnie coś Wam powie i nakreśli plan działania. Na ten czas ja już jestem po szczepionkach i czekam allo mlr.
Pozdrawiamy wszystkie Nasze Gwiazdeczki. Na głupie myśli i dola najlepsze robota - okna pomyte ,dywany potrzepane ???
a ile czasu czeka się na wyniki badań i jaki to koszt bo słyszalam ze ok. 6.500 + wizyta i + usg

Witajcie
Cukiereczki piękne babeczki:happy:

Ja mam dziś humorek lepszy .Słoneczko świeci więc radości więcej .Byłam nawet w kościele .
Potem pojechałam do mojego brata .Podciągam temat bo moja bratowa urodziła w rok temu w marcu chłopczyka .
Obydwie na początku byłyśmy w ciąży .:hmm:Ja miałam termin na czerwiec ona wcześniej bo na marzec .Niestety mnie się nie udało .Czy była zazdrość .Nie wiem .Może chwilowa .
Ale zaraz potem myśli żeby u nich wszystko było dobrze .I żeby tylko.nie stało się nic złego jak u mnie .
Malutki urodził się z zapaleniem jednego płucka .Potem dołączyło zapalenie drugiego .
Podłączyli go pod respirator , wprowadzili w śpiączkę .
Jego życie wisiało na włosku ale się wywinął śmierci .Przepłakaliśmy wszyscy wiele dni .
Jestem jego matką chrzestną i kocham go bardzo .
W święta kończy roczek.
Dzisiaj go wybawiłam , wyprzytulałam i wycałowałam. Nie mam żalu do nikogo o moje poronienia .Bo do kogo mam mieć .Do innych ludzi że mają cudne dzieci ?

Przykro tylko patrzeć na niedolę maluchów które się urodziły i są niechciane .

Ale dziewvzynki
My też jeszcze zaznamy tego szczęścia .Doczekamy się cudnych , krzyczących szkrabów .Jestem tego pewna bo my uparte baby jesteśmy i dla nas też zaświeci słońce tak jak dziś świeci dla innych .I będziemy je kochać ponad wszystko .

Ovli
A jak u ciebie dzisiaj z testowaniem ?

Strawbelka
Kiecka ładna ale zdjęcie twoje dawaj bo ty zgrabniocha jesteś :yes:

Ovli, no wlasnie, jak powtorka testu?

Strawbelka, super kieca :)

Lumia1212, witamy w naszym gronie.

U mnie zaczal sie etap zagadywania, maz juz sie zaczyna dopytywac, kiredy mi sie okrres skonczy haha.bedzie sie dzialo ;)

Lumia 1212 na pierwszej wizycie zapłaciłam za badania 5700, część wyników nam zaliczył + 300 za wizytę, za USG nie płaciłam bo mam dobrego gina na miejscu. Laparoskopie z histero też robiłam na miejscu . Tobie na pewno zleci u siebie na oddziale na fundusz. Na wyniki czeka się 3 tygodnie. I razem z wynikami jest kolejną wizyta za 3 tygodnie.

Lumia 1212 na pierwszej wizycie zapłaciłam za badania 5700, część wyników nam zaliczył + 300 za wizytę, za USG nie płaciłam bo mam dobrego gina na miejscu. Laparoskopie z histero też robiłam na miejscu . Tobie na pewno zleci u siebie na oddziale na fundusz. Na wyniki czeka się 3 tygodnie. I razem z wynikami jest kolejną wizyta za 3 tygodnie.
Dzięki wielkie za info. Pewnie zalicza wyniki kariotypów - jutro się przekonam!! A laparoskopie i histero zleca wszystkim??

reklama
Strawbelka, no do takiej sukienki trzeba ważyć 50-55 kg, moja waga niestety zed ciążą przekraczała 65 kg :-), a poza tym ja chciałam Ciebie w sukience zobaczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lumia1212, witaj, teraz już mamy dwie Lumie :-)

Witam Resztę Dziewcząt!

Boże...u tego Maliny trzeba od razu na wizycie zapłacić 6 tys zł?

Do góry