reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witaj Lumia 1212
Malina na pierwszej wizycie przejrzy Wasze wyniki w tempie ekspresowym, zleci wyniki i po wizycie. Dopiero na kolejnej wizycie z wynikami konkretnie coś Wam powie i nakreśli plan działania. Na ten czas ja już jestem po szczepionkach i czekam allo mlr.
Pozdrawiamy wszystkie Nasze Gwiazdeczki. Na głupie myśli i dola najlepsze robota - okna pomyte ,dywany potrzepane ???

Witaj Lumia 1212
Malina na pierwszej wizycie przejrzy Wasze wyniki w tempie ekspresowym, zleci wyniki i po wizycie. Dopiero na kolejnej wizycie z wynikami konkretnie coś Wam powie i nakreśli plan działania. Na ten czas ja już jestem po szczepionkach i czekam allo mlr.
Pozdrawiamy wszystkie Nasze Gwiazdeczki. Na głupie myśli i dola najlepsze robota - okna pomyte ,dywany potrzepane ???
a ile czasu czeka się na wyniki badań i jaki to koszt bo słyszalam ze ok. 6.500 + wizyta i + usg

Witajcie
Cukiereczki piękne babeczki:happy:

Ja mam dziś humorek lepszy .Słoneczko świeci więc radości więcej .Byłam nawet w kościele .
Potem pojechałam do mojego brata .Podciągam temat bo moja bratowa urodziła w rok temu w marcu chłopczyka .
Obydwie na początku byłyśmy w ciąży .:hmm:Ja miałam termin na czerwiec ona wcześniej bo na marzec .Niestety mnie się nie udało .Czy była zazdrość .Nie wiem .Może chwilowa .
Ale zaraz potem myśli żeby u nich wszystko było dobrze .I żeby tylko.nie stało się nic złego jak u mnie .
Malutki urodził się z zapaleniem jednego płucka .Potem dołączyło zapalenie drugiego .
Podłączyli go pod respirator , wprowadzili w śpiączkę .
Jego życie wisiało na włosku ale się wywinął śmierci .Przepłakaliśmy wszyscy wiele dni .
Jestem jego matką chrzestną i kocham go bardzo .
W święta kończy roczek.
Dzisiaj go wybawiłam , wyprzytulałam i wycałowałam. Nie mam żalu do nikogo o moje poronienia .Bo do kogo mam mieć .Do innych ludzi że mają cudne dzieci ?

Przykro tylko patrzeć na niedolę maluchów które się urodziły i są niechciane .

Ale dziewvzynki
My też jeszcze zaznamy tego szczęścia .Doczekamy się cudnych , krzyczących szkrabów .Jestem tego pewna bo my uparte baby jesteśmy i dla nas też zaświeci słońce tak jak dziś świeci dla innych .I będziemy je kochać ponad wszystko .

Ovli
A jak u ciebie dzisiaj z testowaniem ?

Strawbelka
Kiecka ładna ale zdjęcie twoje dawaj bo ty zgrabniocha jesteś :yes:

Ovli, no wlasnie, jak powtorka testu?

Strawbelka, super kieca :)

Lumia1212, witamy w naszym gronie.

U mnie zaczal sie etap zagadywania, maz juz sie zaczyna dopytywac, kiredy mi sie okrres skonczy haha.bedzie sie dzialo ;)

Lumia 1212 na pierwszej wizycie zapłaciłam za badania 5700, część wyników nam zaliczył + 300 za wizytę, za USG nie płaciłam bo mam dobrego gina na miejscu. Laparoskopie z histero też robiłam na miejscu . Tobie na pewno zleci u siebie na oddziale na fundusz. Na wyniki czeka się 3 tygodnie. I razem z wynikami jest kolejną wizyta za 3 tygodnie.

Lumia 1212 na pierwszej wizycie zapłaciłam za badania 5700, część wyników nam zaliczył + 300 za wizytę, za USG nie płaciłam bo mam dobrego gina na miejscu. Laparoskopie z histero też robiłam na miejscu . Tobie na pewno zleci u siebie na oddziale na fundusz. Na wyniki czeka się 3 tygodnie. I razem z wynikami jest kolejną wizyta za 3 tygodnie.
Dzięki wielkie za info. Pewnie zalicza wyniki kariotypów - jutro się przekonam!! A laparoskopie i histero zleca wszystkim??

reklama
Strawbelka, no do takiej sukienki trzeba ważyć 50-55 kg, moja waga niestety zed ciążą przekraczała 65 kg :-), a poza tym ja chciałam Ciebie w sukience zobaczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lumia1212, witaj, teraz już mamy dwie Lumie :-)

Witam Resztę Dziewcząt!

Boże...u tego Maliny trzeba od razu na wizycie zapłacić 6 tys zł?

Do góry