reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny chyba w kazdej z nas jest troche zazdrosci. Ja tez zazdroscilam niedawno jak moja siostra zaszla w ciaze tym bardziej ze ma synka i z drugim zaszla w ciaze bez problemu. ale zmienilam troche moje podejscie jak poronila..troche mialam pozniej zal do siebir ze tak jej pozazdroscilam.
musimy sobie z tym radzic cjociaz czasami jest ciezko,ale w koncu dla kazdej z nas zaswieci sloneczko :-)
a co do palenia w ciazy to w zeszlym roku w lecie jak bylam w szpitalu na lawke zeszla kobieta w ciazy z duzym juz brzuchem i odpalila papierosa nie kryjac sie z tym. delikatnie zwrocilam jej uwage i dostalam za to taka zrypke ze jest to jrj sprawa i jej dziecko ze to ja a nie ona mialam ochote zapasc sie pod ziemie.
takze nieodpowiedzialnosci niektorych mamusiek nie przeskoczymy niestety..

milej niedzieli Wam zycze Dziewczynki :-*

reklama

Załączniki

• 1457883596273.jpg
    1457883596273.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 93
Witam Was wszystkie! Czytam to forum od dawna bo mam te same marzenia co Wy!!!! mam cudownego 8-letniego synka:-) :) i jestem po dwóch poronieniach:sad:. Zrobiłam badania zlecone przez mojego gina i wszystko podobno oki!! Jutro jadę na wizytę do Maliny może któraś w Was też tam będzie!!??? A co do zazdrości to moja siostra jest w ciąży, moja kuzynka też i jest mi strasznie, strasznie ciężko i chyba też im zazdroszczę (chociaż staram się o tym nie myśleć żeby nic się nie stało!!!):sad:

reklama
Do góry