reklama
Ok, one w pakiecie kosztują razem tyle co MTHFR. Będę kontrolować hormony tarczycy to z jednego ukłucia i to pociągną. Dziękuję za sugestię.Nie wiem bo robiłam full badań u Maliny i płaciłam za wszystko.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Doris to Ty negatywy masz???
Dla mnie to Ty jestes wzor do nasladowania
Pewnie dziewczyna cos przypadkiem kliknela, bo nie wierze ze Ci swiadomie ktos negatywa dal
pewnie tak, ale chciałam się dowiedzieć....
bertha
Fanka BB :)
O widzisz.. Wszystko sie wyjaśniło. To koniecznie tylko metylowe formy. Ciekawa jestem co ci gin powie, bo rzadko mówią o metylowych tylko duże dawki zwykłego kwasu wciskają.Odebrałam wyniki MTHFR. Jest dodatni w A1298C w układzie homozygotycznym. W C667T ujemny. Teraz wiadoma jest obecność tak dużej ilości kwasu foliowego w moim organiźmie, który poprostu się nie redukował, tylko odkładał.
własnie zauważyłam
Migaal, czemu w poście z dnia 13 lutego strona 1921 dałas mi negatywa za odpowiedź do Strawbelki???
ja tez mam ocene "niezbyt madre" od migaal :-|
bertha
Fanka BB :)
Hmm... Nie wiem jak sprawdzić swoje oceny na telefonie? Tez kiedyś dostałam jakiegoś negatywa, chyba jak pisałam o tym ze mi gin polecił aplikowanie luteiny doodbytniczo. Ale nie pamietam kto to byłja tez mam ocene "niezbyt madre" od migaal :-|
migaall
Zaangażowana w BB
Doris, przepraszam, nie byłam tego świadomapewnie tak, ale chciałam się dowiedzieć....
Czy mogę jakoś cofnąć tę ocenę?
migaall
Zaangażowana w BB
Przepraszam Liluli, nie wystawiłam tej oceny świadomie.ja tez mam ocene "niezbyt madre" od migaal :-|
Nie miałam zamiaru kogokolwiek oceniać....to chyba kwestia mojej nieuwaznosci podczas przeglądania stron, które niestety wolno mi sie wczytuja i muszę je kilkakrotnie przeglądać od początku i przewijac
Przepraszam
Jesli możesz udzielić mi rady jak wycofać te oceny to chętnie to zrobię
Przepraszam Liluli, nie wystawiłam tej oceny świadomie.
Nie miałam zamiaru kogokolwiek oceniać....to chyba kwestia mojej nieuwaznosci podczas przeglądania stron, które niestety wolno mi sie wczytuja i muszę je kilkakrotnie przeglądać od początku i przewijac
Przepraszam
Jesli możesz udzielić mi rady jak wycofać te oceny to chętnie to zrobię
Migaal jutro jak wroce do domu podesle Ci strone na ktorej jest ta ocena. A musisz wejsc na a strone i przy tej wypowiedzi ktora ocenilas kliknac cofnij ocene.
Rozumiem ze nie specjalnie bo wiem ze jak sie przeglada na telefonie to czasami przypadkowo sie kliknie :-) sama czasami klikne tylko zazwyczaj zauwaze w kazfym razie nic sie nie stalo :-*
reklama
Podziel się: