bertha
Fanka BB :)
Pewnie! Dasz radę!! Trzymam kciuki!77 kg :-( Trochę się nazbierało, ale dam radę!!!Cel uświęca środki :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie! Dasz radę!! Trzymam kciuki!77 kg :-( Trochę się nazbierało, ale dam radę!!!Cel uświęca środki :-)
Strowbelka ale sprawy nabrały obrót o 360 ' . Nie będę pytać co się stało , ale ważne że zrobiłas tak jak uważałaś .Beata zrezygnowalam dzis z pracy. Nie pytaj co sie stalo. Ale wstalam, podziekowalam za prace i wyszlam.
Bylo dzis strasznie nieprzyjemnie.
Sama sie dziwie ze tak sie to skonczylo, bo w zyciu bym nie przypuszczala. Wszystko bylo super, a dzis od rana zmiana o 180 stopni. Od rana wszystko bylo zle.
Nie wiem...sama nie potrafie tego wytlumaczyc, wiec nie pytajcie
Bede dalej szukac pracy, ale teraz sprawy osobiste zostawiam dla siebie i juz nie bede taka szczera z nikim.
Doris to Ty negatywy masz???własnie zauważyłam
Migaal, czemu w poście z dnia 13 lutego strona 1921 dałas mi negatywa za odpowiedź do Strawbelki???
Ok. A nie orientujesz się ile te mutacje mogą kosztować, tyle co MTHRF?Asia jeśli masz tą mutację zrób sobie czynnik Leiden i protrombine ponieważ lubią być razem w pakiecie. Susana ma Leiden a mi wyszla Protrombina. Dlatego dostałam większą dawkę clexane.