reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Beata zrezygnowalam dzis z pracy. Nie pytaj co sie stalo. Ale wstalam, podziekowalam za prace i wyszlam.
Bylo dzis strasznie nieprzyjemnie.
Sama sie dziwie ze tak sie to skonczylo, bo w zyciu bym nie przypuszczala. Wszystko bylo super, a dzis od rana zmiana o 180 stopni. Od rana wszystko bylo zle.
Nie wiem...sama nie potrafie tego wytlumaczyc, wiec nie pytajcie;)
Bede dalej szukac pracy, ale teraz sprawy osobiste zostawiam dla siebie i juz nie bede taka szczera z nikim.
Strowbelka ale sprawy nabrały obrót o 360 ' . Nie będę pytać co się stało , ale ważne że zrobiłas tak jak uważałaś .

Bardzo się cieszę że in vitro masz już w kwietniu !!!
Niesamowicie szybko .

Teraz odpocznij , nie stresuj się i przygotuj dobry domek dla twojego maleństwa ;)

Fondie, wiem, że Ci ciężko, ale postąpiłaś słusznie. Teściowe mają czasem nieprzemyślane komentarze, ale trzeba zacisnąć zęby, żeby za dużo o dwa słowa nie powiedzieć. I nie daj w sobie stłumić nadziei. Zobaczysz, że jeszcze będziesz miała kolejne maleństwo i będzie najcudowniejsze z całej rodziny! A tak na marginesie masz mądrą siostrę i cudownego męża, który potrafi się wstawić za Tobą przed swoją matką. Nie każdy facet ma tyle odwagi ;-) ;)
A tak wogóle to jesteśmy równolatki, ja też w sierpniu kończę 31.

Beatka, kciuki za wizytę!

Bertha, Wszystkiego Najlspszego i spelnienia największego marzenia!!!

Strawbelka, to się porobiło, ale teraz masz inny cel. Trzymam &&&&&&&&&&&&. Uda się!!!

Ja dziś pierwszy dzień w pracy po zwolnieniu i chyba zaczęła działać na mnie kojąco. Naprawdę się cieszę, że do niej wróciłam, choć postałam na parkingu z 10 min i sobie poplakałam przed. Szefowa mnie pocieszała, że jeszcze się uda. Mialam duzo pracy i nie myślałam.
Dziewczyny miała któraś torbiel płaski na jajniku? Ja ma ok 4 cm i ciągle mnie boli :-(

Widzę ze przewaga Asiek na forum :)
Asia ja mialam torbiel po potonieniu. 5cm. Ale mnir nic a nic nie bolalo. Az dr byl w szoku. I powiedział, ze jestem nie do zdarcia. Jego jal gardlo boli to umiera a ja wychodowalam taka piękna torbiel i mnie nie rusza :)
Leczylam ja dupkiem. Ale nie zeszla. Po odstawieniu dostalam tabletki anty na mc i ladnie zeszło.

Odebrałam wyniki MTHFR. Jest dodatni w A1298C w układzie homozygotycznym. W C667T ujemny. Teraz wiadoma jest obecność tak dużej ilości kwasu foliowego w moim organiźmie, który poprostu się nie redukował, tylko odkładał.

Asia jeśli masz tą mutację zrób sobie czynnik Leiden i protrombine ponieważ lubią być razem w pakiecie. Susana ma Leiden a mi wyszla Protrombina. Dlatego dostałam większą dawkę clexane.

własnie zauważyłam

Migaal, czemu w poście z dnia 13 lutego strona 1921 dałas mi negatywa za odpowiedź do Strawbelki???
Doris to Ty negatywy masz???
Dla mnie to Ty jestes wzor do nasladowania:D
Pewnie dziewczyna cos przypadkiem kliknela, bo nie wierze ze Ci swiadomie ktos negatywa dal;)

reklama
Do góry