reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczko, Alusiu u nas tez wszystko ok. Tez nie nadazam i trochę to zniecheca. Ja tez chcę inaczej ;) bo wchodzę tu gliwnie dla starej gwardii.
Monia tez mega ruchliwa i tez fochy przy jedzeniu łapie :) cyca kocha ale poza nim nic :( a tak poza tym to cudna jest :) buziaki dla Was wszystkich.

reklama
Bea25ta robiłam w Jana Pawła w szpitalu...No ale tak NFZ jest irytujący...
LUMIA rozumiem Cie, doskonale tak tylko powiedziałam może komuś się przyda ta informacja...Mi też czas przecieka przez palce..też mnie to stresuje... ;(

A słyszeliście o prenatal clasic ? Kupiłam go ostatnio bo widziałam że ma metylowany kw. Foliowy i metylowana b12 . Chyba tez może być co ?

Dziękuje Strawbelko:)
Tylko w tej drugiej jest tylko b12:)

A czy Ty wiesz Strawbelko, co jeszcze może być dołożone, jakby wyszła któraś z mutacji??? Bo szczerze powoedziawszy, jak wcoraj byłam pełna zapału by je zrobić, tak teraz myślę, co mi to da jak jest określony zestaw leków, a większość z nich i tak biorę...ehhhh za dużo myślę...
W tej drugiej co ja na razie mam (http://www.mito-pharma.pl/produkt/witamina-b12-mse.html ) to jest b12 metylowa, b6, kwas foliowy, biotyna

Bertha tak na chlopski rozum, jak to jest modulator homocysteiny i ja obniza do wlasciwego poziomu to to samo co twoj preparat. Twoj ma formy metylowe a tu jest ten nosnik z tego buraka.
Twoje witaminy tez maja obnizac homocysteine. Ja to tak rozumiem, ale moze sie myle;)

reklama
Nie, właśnie nie badałam....ajjjj znów mam mętlik, byłam pewna żeby zacząć strania w tym cyklu, ale już sama nie wiem......kurde;/
A zespół wyszedł mi ujemny...Ana 2 dodatnie, ana 3 ujemne.

Wiesz, ja jednak chyba na Twoim miejscu zbadałabym tą mutację. Nie jest powiedzane, że jeśli nie masz przeciwciał na zespół, to tej mutacji nie masz. Z drugiej strony skoro i tak będziesz brać clexane...a zdarza się, że nawet dziewczyny z mthfr na początkowej clexane 0,4 rodzą zdrowe dzieci. Ale wówczas posiadałabyś wiedzę, że masz mutację bądź nie. Na wyniki czeka się ok. 2 tygodni, nawet jakbyś zaszła w tym cyklu to z wynikami do lekarza i zobaczymy co postanowi odnośnie leczenia.

Do góry