reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja dzirwvzyny dziś nie doradzę bo się sxykuję na imprezkę.
Loki fioki kręcę .
Biere ciasto od Strawbelki i lece.

No mnie też korci, mój gin powiedział ostatnio, że jak bardzo chcę to mogę działać, bo z medycznego punktu widzenia, jest ok:)

Dziewczyny, a jeszcze tak się zastanawiam nad tymi mutacjami. Przepraszam,że nudzę, ale cały czas mam tysiąc myśli....Co mi da,że poznam, że mam którąś z mutacji. Jeśli clexan i tak biorę, formy metylowe też mogę zacząć brać....co jeszcze?

Aha i dziś zakupiłam własnie formę metylową kwasu foliowego. A czy te witaminy b6 i 12 też są w formie metylowej?

Lumia, tylko suplementację warto rozpocząć wcześniej miesiąc, dwa przed staraniami.
A badałaś poziom homocysteiny?

Kurcze, ja naczytałam się tyle na temat tej mutacji i prawdopodobnie mogę ją mieć. Tak samo powiedzała prof. Jerzak, bo mój tato ma zakrzepicę, a dziedziczę po nim wszystkie możliwe choroby, w tym niedoczynność, za niskie ciśnienie...
Ale boję się, że może nie wyjść nic w badaniach a jednak gdzieś to krąży i nie dostanę heparyny a ja czuję, że to może być to. W dniu, w którym przestało bić serduszko mojego maleństwa podróżowałam, 3 godziny w bezruchu, co sprzyja zakrzepom.
A przeciwciała w kierunku zespołu antyfosfilipinowego wyszły ujemne, aczkolwiek w górnej granicy tych ujemnych.
Nie jestem hipohondryczką i nie wmawiam sobie chorób, bo tak naprwde przed stratami byłam w 100% zdrową osobą, nawet tabletek przeciwbólowych nie łykałam.

Ja dzirwvzyny dziś nie doradzę bo się sxykuję na imprezkę.
Loki fioki kręcę .
Biere ciasto od Strawbelki i lece.

A ja nie muszę kręcić:pPP hahhahahaa naturalna ze mnie dziewczyna - sprężyna:p

Udanej imprezki Susi:))))) Baw się dobrze:)

Strawbelko
Wyślesz mi na priv ten przepis na sernik:) - plisssss - bo mi smaka narobiłaś strasznego:)

reklama
Do góry