reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
AgnieszkaP czytałam Twój wpis i dwa razy przestałam machać nogą ze strachu o Twoją ciążę. Jeeej na szczęście na końcu posta mogłam machać dalej uff aż mi lżej teraz ;) Plamienie to zrozumiałe przy takiej ilości stresu teraz już tylko spokojnej ciąży życzę. Pamiętaj ,że zdjęcia maluszków obowiązkowe :D
Martha też jestem ciekawa jaki będzie mieć pomysł na dalsze leczenie. Zresztą nie ważne jakie ważne żeby skuteczne :)

AgnieszkaP czytałam Twój wpis i dwa razy przestałam machać nogą ze strachu o Twoją ciążę. Jeeej na szczęście na końcu posta mogłam machać dalej uff aż mi lżej teraz ;) Plamienie to zrozumiałe przy takiej ilości stresu teraz już tylko spokojnej ciąży życzę. Pamiętaj ,że zdjęcia maluszków obowiązkowe :D
Martha też jestem ciekawa jaki będzie mieć pomysł na dalsze leczenie. Zresztą nie ważne jakie ważne żeby skuteczne :)
Beatka
Szkoda że się sprzęt od histeroskopii skiepścił .:oo:
Ale z drugiej strony to dobrze bo jakby się popsuł
jakbyś go miała w środku ..........:szok:

Ostatnia edycja:
Całuski całuski
Wiedziałam że jesteś w pracy .
Pisałaś wczoraj że wieczorem będziesz..Uzgodniłaś już warunki pracy ?
Ja mam placone od wykonanej pracy, a nie od etatu czy czasu pracy.
Narazie jestem jeszcze zatrudniona w starej, a chodze do nowej, bo w starej nie ma pracy. W starej narazie nic nie chce mowic.
W starej powiem jak dostane juz umowe w nowej, bo chyba nie beda mi robic problemow z odejsciem bo i tak tam nie ma roboty.
A w nowej umowe dostane w marcu jak sie przeniosa juz w nowe miejsce

Ja mam placone od wykonanej pracy, a nie od etatu czy czasu pracy.
Narazie jestem jeszcze zatrudniona w starej, a chodze do nowej, bo w starej nie ma pracy. W starej narazie nic nie chce mowic.
W starej powiem jak dostane juz umowe w nowej, bo chyba nie beda mi robic problemow z odejsciem bo i tak tam nie ma roboty.
A w nowej umowe dostane w marcu jak sie przeniosa juz w nowe miejsce
Bardzo się cieszę że wszystko się zaczęło układać .
Teraz będzie tylko lepiej .

Bardzo się cieszę że wszystko się zaczęło układać .
Teraz będzie tylko lepiej .
No...ja tez sie ciesze:D
Teraz ciaza w marcu heh:p
Zartuje, w marcu to raczej nie podejde, bo z tym pecholem beda problemy. W sumie to chyba wolalabym juz w kwietniu bo jeszcze bym stonatologa zaliczyla przed, bo cos mi sie z zebem niedobrego robi.

reklama
Hej ja też właśnie pytam jak fondie.. Dlaczego się usuwa??Agnieszko gratulacje i super ze wszystko się ułożyło masz stalowe nerwy;);) Martaha pewnie niedługo rozkręci ci się na całego..A robiłaś te wszystkie Kiry i Nk? A mąż badał zolnierzyki? Ja miałam pierwsza biochemiczna, druga zatrzymane, ale w ani jednej serduszka...

Do góry