G
Gość
Gość
Agnieszka, fantastycznie)
A jakie masz teraz leki?
A jakie masz teraz leki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Całuski całuskiCzesc Susana
Nawet mnie dzisiaj nie wywolalas
BeatkaAgnieszkaP czytałam Twój wpis i dwa razy przestałam machać nogą ze strachu o Twoją ciążę. Jeeej na szczęście na końcu posta mogłam machać dalej uff aż mi lżej teraz Plamienie to zrozumiałe przy takiej ilości stresu teraz już tylko spokojnej ciąży życzę. Pamiętaj ,że zdjęcia maluszków obowiązkowe
Martha też jestem ciekawa jaki będzie mieć pomysł na dalsze leczenie. Zresztą nie ważne jakie ważne żeby skuteczne
Ja mam placone od wykonanej pracy, a nie od etatu czy czasu pracy.Całuski całuski
Wiedziałam że jesteś w pracy .
Pisałaś wczoraj że wieczorem będziesz..Uzgodniłaś już warunki pracy ?
Bardzo się cieszę że wszystko się zaczęło układać .Ja mam placone od wykonanej pracy, a nie od etatu czy czasu pracy.
Narazie jestem jeszcze zatrudniona w starej, a chodze do nowej, bo w starej nie ma pracy. W starej narazie nic nie chce mowic.
W starej powiem jak dostane juz umowe w nowej, bo chyba nie beda mi robic problemow z odejsciem bo i tak tam nie ma roboty.
A w nowej umowe dostane w marcu jak sie przeniosa juz w nowe miejsce
No...ja tez sie cieszeBardzo się cieszę że wszystko się zaczęło układać .
Teraz będzie tylko lepiej .