reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
AgnieszkaP czytałam Twój wpis i dwa razy przestałam machać nogą ze strachu o Twoją ciążę. Jeeej na szczęście na końcu posta mogłam machać dalej uff aż mi lżej teraz ;) Plamienie to zrozumiałe przy takiej ilości stresu teraz już tylko spokojnej ciąży życzę. Pamiętaj ,że zdjęcia maluszków obowiązkowe :D
Martha też jestem ciekawa jaki będzie mieć pomysł na dalsze leczenie. Zresztą nie ważne jakie ważne żeby skuteczne :)

AgnieszkaP czytałam Twój wpis i dwa razy przestałam machać nogą ze strachu o Twoją ciążę. Jeeej na szczęście na końcu posta mogłam machać dalej uff aż mi lżej teraz ;) Plamienie to zrozumiałe przy takiej ilości stresu teraz już tylko spokojnej ciąży życzę. Pamiętaj ,że zdjęcia maluszków obowiązkowe :D
Martha też jestem ciekawa jaki będzie mieć pomysł na dalsze leczenie. Zresztą nie ważne jakie ważne żeby skuteczne :)
Beatka
Szkoda że się sprzęt od histeroskopii skiepścił .:oo:
Ale z drugiej strony to dobrze bo jakby się popsuł
jakbyś go miała w środku ..........:szok:

Ostatnia edycja:
Całuski całuski
Wiedziałam że jesteś w pracy .
Pisałaś wczoraj że wieczorem będziesz..Uzgodniłaś już warunki pracy ?
Ja mam placone od wykonanej pracy, a nie od etatu czy czasu pracy.
Narazie jestem jeszcze zatrudniona w starej, a chodze do nowej, bo w starej nie ma pracy. W starej narazie nic nie chce mowic.
W starej powiem jak dostane juz umowe w nowej, bo chyba nie beda mi robic problemow z odejsciem bo i tak tam nie ma roboty.
A w nowej umowe dostane w marcu jak sie przeniosa juz w nowe miejsce

Ja mam placone od wykonanej pracy, a nie od etatu czy czasu pracy.
Narazie jestem jeszcze zatrudniona w starej, a chodze do nowej, bo w starej nie ma pracy. W starej narazie nic nie chce mowic.
W starej powiem jak dostane juz umowe w nowej, bo chyba nie beda mi robic problemow z odejsciem bo i tak tam nie ma roboty.
A w nowej umowe dostane w marcu jak sie przeniosa juz w nowe miejsce
Bardzo się cieszę że wszystko się zaczęło układać .
Teraz będzie tylko lepiej .

Bardzo się cieszę że wszystko się zaczęło układać .
Teraz będzie tylko lepiej .
No...ja tez sie ciesze:D
Teraz ciaza w marcu heh:p
Zartuje, w marcu to raczej nie podejde, bo z tym pecholem beda problemy. W sumie to chyba wolalabym juz w kwietniu bo jeszcze bym stonatologa zaliczyla przed, bo cos mi sie z zebem niedobrego robi.

reklama
Hej ja też właśnie pytam jak fondie.. Dlaczego się usuwa??Agnieszko gratulacje i super ze wszystko się ułożyło masz stalowe nerwy;);) Martaha pewnie niedługo rozkręci ci się na całego..A robiłaś te wszystkie Kiry i Nk? A mąż badał zolnierzyki? Ja miałam pierwsza biochemiczna, druga zatrzymane, ale w ani jednej serduszka...

Do góry