reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Trzeba podać nr prenumeraty przy logowaniu :-(
A Tobie udało się zalogować?
Tak, założyłam konto, wybierając opcje Wykonuje inny zawód, wpisałam potem w formularzu zawód Punkt pobrań... I przyszedł mail ze konto założone, kliknąć zeby potwierdzić i sie zalogowało. Nic z prenumerata nie musiałam wypełniać

Hej Kochane szczepię się w Krakowie u dr Sachy a chodzę do dr Lachowicza.. Wiecie no pytałam go i in kazał Sprawdzić mlr 16 marca najwcześniej i dostanę przy odbiorze wyników dwie kartki i jeśli na jednej chociaż będzie 40 to mamy zielone światło i po 3 cyklach jak się uda to się zgłosić a jak Nie to powtórzyć mlr... Na dawce troszkę się boję i też kasa kasa kasa straciłam pracę szukam czegoś i kiepsko mi to wszystko idzie...;(jak pytałam Sachy co by było gdybym zaszła w ciążę przed wynikiem to powiedział doszczepiamy..... A mój ginek kazał się do niego zgłosić już w ciąży... I tak sobie myślimy że po następnym cyklu może zaczniemy tymbardziej czytam was i piszecie że troszkę trudniej zajść w ciaze... W pierwsza zaszlam od strzała;) w drugą 3 miesiące później.. Ciekawe co teraz będzie...Jezu tyle razy się szczepiła!!! Ogromne gratulacje że jej się udało ;););

Nafoczka oczywiście zaklepałam sobie kolejną wizytę na maj do P.

Fondie Wolę endokrynologa w Rzeszowie ;).

Jestem w domu nie podglądana przez kamerkę. Moja macica nie ma parcia na szkło ;). Takserio to sprzęt popsuty . Mam dzwonić w poniedziałek ehh ale sie przeciąga

Dziewczyny ja co prawda. Miałam tylko 2 szczepienia i mlr wysokie od początku ale z zajściem niv inaczej niż przed szczepieniem więc moim zdaniem nie wpływają na to.
Bea o masz ci los... jak nie urok to... no nic czekamy z tobą ;-)

Bertha a mozna to jakos przekleic jak udalo sie zaladowac ? Ja od razu poprosze o clo jesli malina wyrazi zgode

Dziewczyny ja dziś zrobiłam krzywą insulinową, jutro wyniki...a do tego też krzywą cukrową a co tam z jednego kłucia a że miałam i cukier kontrolować po moich cukrzycach to i to sprawdziłam.
Czekam też na wyniki mthfr jak na szpilkach a one może dopiero za tydzień będą.
Jutro sprawa w sądzie o 13.15 trzymajcie kciuki, bo sie denerwuje.

Marta jak się czujesz?
Beata, to sobie poczekasz, ale...co się odwlecze to nie uciecze, jak to mówią.

reklama
Riri - ja po 4 szczepieniach (z limfocytów męża) zaszłam w ciążę w drugim cyklu starań, więc u mnie szczepienia nic nie zmienły. Obecnie jestem w 8 miesiącu ciąży. Potem jeszcze raz się doszczepiałam na początku ciąży.

Marta - bardzo mi przykro, trzymam kciuki żeby organizm sam się oczyścił i żebyś nie musiała mieć zabiegu. Ściskam

Do góry