reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny dopiero wrocilam do domu z nowej pracy i Was czytam i czytam.
Martaha strasznie mi przykro:(
Ale nie poddawaj sie tylko walcz dalej!

reklama
oj ciężki dzień, pół przesiedziałam w szpitalu czekając na Emka ale na szczęście on jest w lepszym stanie niż auto- cóż dobrze, że jest dobrze ale wracam do tematu

wyjściową homocysteinę miałam 9,60- dok. P twierdził, że wysoka az udalo mi się zbić do 5,80 i jest OK więc twoją Asia możesz jeszcze zbić lekami, nie jest aż tak źle
cholesterol całkowity 216 (115-190) zbilam na 157
A czym zbija sie homocysteine? Metalowymi kwasem i b12?

Edit juz doczytałam.

Beata trzymam kciuki za Twoja histero , bądź dzielna. Ja osobiście uwielbiam znieczulenia, tylko najgorsze jest to po tym. Będziesz na pewno spokojniejsza. Zrobią co mają zrobić i bedziesz jak nowa:-) :)

Susana usg miałam raptem e poniedziałek dziś od popołudnia nie biorę lutki więc na rozkręcenie jest jeszcze chwila. Nie chcę iść na kolejne usg bo ono w niczym na teraz mi nie pomoże muszę troszkę odsapnąć...

reklama
Do góry