reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Trzeba podać nr prenumeraty przy logowaniu :-(
A Tobie udało się zalogować?
Tak, założyłam konto, wybierając opcje Wykonuje inny zawód, wpisałam potem w formularzu zawód Punkt pobrań... I przyszedł mail ze konto założone, kliknąć zeby potwierdzić i sie zalogowało. Nic z prenumerata nie musiałam wypełniać

Hej Kochane szczepię się w Krakowie u dr Sachy a chodzę do dr Lachowicza.. Wiecie no pytałam go i in kazał Sprawdzić mlr 16 marca najwcześniej i dostanę przy odbiorze wyników dwie kartki i jeśli na jednej chociaż będzie 40 to mamy zielone światło i po 3 cyklach jak się uda to się zgłosić a jak Nie to powtórzyć mlr... Na dawce troszkę się boję i też kasa kasa kasa straciłam pracę szukam czegoś i kiepsko mi to wszystko idzie...;(jak pytałam Sachy co by było gdybym zaszła w ciążę przed wynikiem to powiedział doszczepiamy..... A mój ginek kazał się do niego zgłosić już w ciąży... I tak sobie myślimy że po następnym cyklu może zaczniemy tymbardziej czytam was i piszecie że troszkę trudniej zajść w ciaze... W pierwsza zaszlam od strzała;) w drugą 3 miesiące później.. Ciekawe co teraz będzie...Jezu tyle razy się szczepiła!!! Ogromne gratulacje że jej się udało ;););

Nafoczka oczywiście zaklepałam sobie kolejną wizytę na maj do P.

Fondie Wolę endokrynologa w Rzeszowie ;).

Jestem w domu nie podglądana przez kamerkę. Moja macica nie ma parcia na szkło ;). Takserio to sprzęt popsuty . Mam dzwonić w poniedziałek ehh ale sie przeciąga

Dziewczyny ja co prawda. Miałam tylko 2 szczepienia i mlr wysokie od początku ale z zajściem niv inaczej niż przed szczepieniem więc moim zdaniem nie wpływają na to.
Bea o masz ci los... jak nie urok to... no nic czekamy z tobą ;-)

Bertha a mozna to jakos przekleic jak udalo sie zaladowac ? Ja od razu poprosze o clo jesli malina wyrazi zgode

Dziewczyny ja dziś zrobiłam krzywą insulinową, jutro wyniki...a do tego też krzywą cukrową a co tam z jednego kłucia a że miałam i cukier kontrolować po moich cukrzycach to i to sprawdziłam.
Czekam też na wyniki mthfr jak na szpilkach a one może dopiero za tydzień będą.
Jutro sprawa w sądzie o 13.15 trzymajcie kciuki, bo sie denerwuje.

Marta jak się czujesz?
Beata, to sobie poczekasz, ale...co się odwlecze to nie uciecze, jak to mówią.

reklama
Riri - ja po 4 szczepieniach (z limfocytów męża) zaszłam w ciążę w drugim cyklu starań, więc u mnie szczepienia nic nie zmienły. Obecnie jestem w 8 miesiącu ciąży. Potem jeszcze raz się doszczepiałam na początku ciąży.

Marta - bardzo mi przykro, trzymam kciuki żeby organizm sam się oczyścił i żebyś nie musiała mieć zabiegu. Ściskam

Do góry