reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lubie, nie lubie, mniejsza z tym poczekam cierpliwie, tylko mnie zastanawia czy to od CLO tak mi sie porobilo. Z ciekawosci Was pytam, bo pierwszy raz CLO bralam. Jak marudze to przepraszam;)
Ja po CLO raz miałam torbiele na jajnikach ;) później albo same pękały pęcherzyki albo miałam podawany Pregnyl :)

reklama
Czarna wiesz, ja nie mówię że on jest niemiły - no nie,słownie nie, ale jest niedelikatny i takie ma sadystyczne skłonności. Dziewczyny które były u niego na badaniu narzekały że je bolało. A mnie raz na obchodzie tak nacisnął brzuch ( mówiłam że twardnieje) że myślałam że uszkodzi dziecko. I jeszcze mnie opierdzielił jak jęknęłam. No ja temu panu podziękuję, a po tamtej akcji nie mogę na gościa patrzeć. Może miałaś szczęście:) A w ogóle okazało się że to kolega mojej mamy z podstawówki i zawsze był jakiś dziwny. Podobno ma brata który jest kompletnie inny.

Ja nie miałam nigdy lewatywy. Przed histero nie miałam, przed porodami też nie bo za szybko rodziłam i czasu nie było:) Raz chyba jak byłam dzieckiem mi się majaczy ale nie jestem pewna. No upokarzające to na maxa....

Czarna wiesz, ja nie mówię że on jest niemiły - no nie,słownie nie, ale jest niedelikatny i takie ma sadystyczne skłonności. Dziewczyny które były u niego na badaniu narzekały że je bolało. A mnie raz na obchodzie tak nacisnął brzuch ( mówiłam że twardnieje) że myślałam że uszkodzi dziecko. I jeszcze mnie opierdzielił jak jęknęłam. No ja temu panu podziękuję, a po tamtej akcji nie mogę na gościa patrzeć. Może miałaś szczęście:) A w ogóle okazało się że to kolega mojej mamy z podstawówki i zawsze był jakiś dziwny. Podobno ma brata który jest kompletnie inny.

Ja nie miałam nigdy lewatywy. Przed histero nie miałam, przed porodami też nie bo za szybko rodziłam i czasu nie było:) Raz chyba jak byłam dzieckiem mi się majaczy ale nie jestem pewna. No upokarzające to na maxa....
Kurcze widać musiałam mu podpasować, bo badał mnie bardzo delikatnie ;) nawet wyjął mi Luteinę i zaczął się śmiać, że na dyżurce odda mi nową :) ja natomiast nie potrafię dogadać się z dr. Piaskiem...no jakoś nie po drodze nam z poczuciem humoru i wogóle jakoś tak nie nadajemy na podobnych falach [emoji39] a wiem, że dziewczyny chwalą Go sobie ;)

Bea laparohisteroskopia to operacja a histeroskopia to zabieg. Przy laparohisteroskopii wprowadzają histeroskop w szyjkę, patrzą gdzie trzeba naciąć skórę i robią od 1 do kilku nacięć w skórze i tak wycinają przegrodę. Mi zrobili na szczeście tylko 1 dziurkę pod pępkiem.

Dzięki Agnieszka za odp. Ja miałam usuwanie bez nacięcia i tak chcę tym razem.
Pół nocy szukałam i myślałam co zrobić..
Zapiszę się do Przybycienia i zobaczę co powie na temat przegrody i jej usunięcia. Do Krakowa za taką kasę nie pojadę jak już coś to na Warszawę. Ale nadal biję się z myślami. Spróbuję zadzwonić do Śpiewankiewicz i coś też ustalić. Zbieram informacje i zamiast to mnie uspokoić powodują większy zamęt.

czytalam wasze posty wieczorem i snilo mi sie, ze poszlam na laparoskopie i mieli mnie uspic (nigdy jej nie mialam wiec nie wiem czy usypiaja wogole) podali cos a ja nie zasnelam i czekali a ja dalej nie spi i nagle sobie przypomnialam ze ja w ciazy i gadam do nich czy mozna w ciazy robic...masakra hahah i przeniesli mi zabieg na za tydzien bo nie zasnelam i wracalam do domu i tak w tym snie sobie mysle zeby poczekac moze z ta laparoskopia hahah:)
agnieszka o ktorej wizyta ?

Fondie to się ze mną równo zestresowałaś. Mi też się to śniło ,ale bardziej porąbane ,że miałam romans z doktorkiem a z niego był stary pryk :(

reklama
Pytalam dziewczyn. I tak jak Ci mowPytalana zabiegi histo czy laparo kieruje do Debicy. Jedynie w gabinecie u siebie robi droznosc. Najlepiej dzwonic w pt i pytac czy się jakis termin nie zwolnil :) moze uda Ci się dostac szybciej :)
Haha romans? Beata stary ale jary! :p

Do góry