Agnieszka kto Ci usuwał? Śpiewankiewicz? Jeśli On miałby mi usuwać to się wybiorę. Do Warszawy też mam ponad 300km a jeszcze 3 mieś czekania? Czemu tyle? Zobaczę ,pomyślę nad wszystkimi za i przeciw. Jutro poszukam namiarów i podzwonię
reklama
Śpiewankiewicz to kobieta ;-), nie, nie ona, ale w tym szpitalu usuwanie przegrody to codzienność, każdy przydzielony do operacji zrobi to dobrze. W tym szpitalu najgorsza jest tylko Izba Przyjęć bo zawsze się długo czeka ale na oddziale już jest miło, lekarze wszystko mi zawsze tłumaczyli, pielęgniarki były miłe i naprawdę dbały o mnie aż byłam zdziwiona. Leżałam w tym szpitalu już 4 razy i za każdym razem było w porządku, raz tylko na IP był niefajny, niedelikatny lekarz ale na oddziale już go nie spotkałam. Jak mnie pielęgniarka przygotowywała do operacji, bo laparohisteroskopia to operacja, pielęgniarka mówiła do mnie per "kotku", nawet lewatywę robiła miła pielęgniarka i nie mam z tym związanych złych wspomnień.
G
Gość
Gość
Ja mam traume po lewatywie nie dlatego ze mi robil ktos niemily i zle. Wrecz przeciwnie, pani pielegniarka byla przesympatyczna, zreszta jak caly personel. Tylko dla mnie ta lewatywa to takie, nie wiem jak to okreslic, upokorzenie, nie wiem jakos mi sie to bardzo negatywnie kojarzy i nie potrafie tego zaakceptowac. Na sama mysl jestem chora.
Nie wiem moze dziwna jestem jakas
Nie wiem moze dziwna jestem jakas
G
Gość
Gość
A u mnie nic @ dalej nie ma.U mnie wszystko się zatrzymało .
Od rana tylko lekkie różowe plamienie Jak 5 dzień @.
Dziewczyny spoznial sie Wam okres po stymulacji CLO? Bo ja juz nie wiem co jest grane.
Wiem ale jakoś tak mi się utarło ,że ona to on tak mi bardziej pasuje.Śpiewankiewicz to kobieta ;-),
Czy to jest to samo co laparoskopia z histeroskopią czy coś innego? Czy też przez szyjkę wchodzą?przygotowywała do operacji, bo laparohisteroskopia to operacja,
czarna_mala
Fanka BB :)
Kiedy masz jakieś usg, żeby zobaczyć jak to wszystko wygląda?U mnie wszystko się zatrzymało .
Od rana tylko lekkie różowe plamienie Jak 5 dzień @.
Ja po CLO miałam mniej obfity okres, ale nigdy się nie spóźnił.A u mnie nic @ dalej nie ma.
Dziewczyny spoznial sie Wam okres po stymulacji CLO? Bo ja juz nie wiem co jest grane.
G
Gość
Gość
Mi sie pierwszy raz spoznia, zawsze mialam jak w zegarku, no moze czasami z poslizgiem 1 dnia.Kiedy masz jakieś usg, żeby zobaczyć jak to wszystko wygląda?
Ja po CLO miałam mniej obfity okres, ale nigdy się nie spóźnił.
Dzis 31dc. i sie na nic nie zanosi. Zawsze bylo 28 dni, a jak byl poslizg to bylo brudzenie w terminie. A teraz czysto. Dziwne to.
reklama
G
Gość
Gość
Lubie, nie lubie, mniejsza z tym poczekam cierpliwie, tylko mnie zastanawia czy to od CLO tak mi sie porobilo. Z ciekawosci Was pytam, bo pierwszy raz CLO bralam. Jak marudze to przepraszamStrawbelka, nikt nie lubi takich rzeczy, trzeba przetrzymac jak trzeba.
Podziel się: