reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bertha daj spokoj, czemu bysmy mialy Cie tu nie chciec??? Dobrze ze wzielas byka za rogi i zrobilas wszystkie badania, przynajmniej wiesz co teraz robic.
No u mnie sie tetaz spitolilo, iui nie wyszlo, mysle ze drugi jajowod mi sie zapchal. Ide po @ zrobic ta droznosc i zastanawiam sie czy moze jeszcze laparo zrobic, moze endometrioza mi cos pochrzanila.
Gogac slodki dzieciaczek. Mam nadzieje ze i ja sie takiego w koncu doczekam:)

reklama
A jeszcze mam pytanie w kwestii poruszanej w nocy - że po każdym usg lekarz daje opis.
Ja nigdy nie dostałam opisu.. zdjęcia tak, ale żadnego opisu.. jakiś opis dodatkowy do zdjęć dostajecie zawsze?

Bertha daj spokoj, czemu bysmy mialy Cie tu nie chciec??? Dobrze ze wzielas byka za rogi i zrobilas wszystkie badania, przynajmniej wiesz co teraz robic.
No u mnie sie tetaz spitolilo, iui nie wyszlo, mysle ze drugi jajowod mi sie zapchal. Ide po @ zrobic ta droznosc i zastanawiam sie czy moze jeszcze laparo zrobic, moze endometrioza mi cos pochrzanila.
Gogac slodki dzieciaczek. Mam nadzieje ze i ja sie takiego w koncu doczekam:)
dzięki Strawbelka.
Dlaczego sie spitoliło?? dostałaś @ już??

A jeszcze mam pytanie w kwestii poruszanej w nocy - że po każdym usg lekarz daje opis.
Ja nigdy nie dostałam opisu.. zdjęcia tak, ale żadnego opisu.. jakiś opis dodatkowy do zdjęć dostajecie zawsze?
Zawsze dostawałam ☺ A jak robił mi "w biegu" to pisał na zdjęciu usg z tyłu.

Co do homocysteiny i mthfr (bo tylko w tym mogę pomoc) to ja też miałam przy tej mutacji homocysteine w normie.

Gogac ślicznego :*

Dziewczyny a ja wczoraj szukalam informacji o in vitro, bo zastanawiam sie powaznie czy nie robic juz, bo na refundacje sie i tak juz nie zalapie, a leki do in vitro podobno maja byc refundowane tylko do konca czerwca. Jak zaczelam wczoraj liczyc to az maz dola zalapal.

Dziewczyny a ja wczoraj szukalam informacji o in vitro, bo zastanawiam sie powaznie czy nie robic juz, bo na refundacje sie i tak juz nie zalapie, a leki do in vitro podobno maja byc refundowane tylko do konca czerwca. Jak zaczelam wczoraj liczyc to az maz dola zalapal.
strawbelka nie wiem czy ci to pomoze ale ja lezalam w szpitalu w Krakowie na diagnostyce to leżały dziewczyny co były po dwow in vitro nawet i sie nie udawało wszystkie polecały dr milewicza ktory jest ponoc jest dobrym diagnosta ma opinie roznie ma ja bylam u niego mnie nie podszedl ale ponoc jak nie mozna zajsc w ciaze jest dobry na pewno kladzie w szpitalu i robi szereg badan zanim podejdziesz do invitro ty masz niedaleko chyba do krakowa. W klinikach nieplodnosci ida jednym torem wyznacoznym programem.chcesz moge ci podac wszystkie badania jakie robia w szpitalu podczas diagnostyki zawsze cos zaoszczedzisz

reklama
Do góry