czarna_mala
Fanka BB :)
Dorisku może syrop z cebuli da radę? Słyszałam jeszcze o syropie z buraka, że ponoć pomaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie drugi gin z którym konsultowałam sie telefonicznie mówił k tym zestawie, ale moj główny gin nie wspominał o clexane. Wybiorę sie do tego drugiego w takim razie.U mnie krwiak raczej zrobil sie ze wzglu przyjmowania zbyt duzej ilosci lekoe na krzepniecie. Bralam i acard i fraxiparine. Czy Twoj dr nie kazal Ci brac tzw zelaznego zestawu? Acard fraxi/clexanne i kwas foliowy? Ja bralam zwyklu, nie metylowany 5mg. Wiem ze nadmiar kwasu foliowego sie wydala z moczem
Moja ciąża szybko sie zakończyła bo w 7tc, krwiak chyba odciął odżywianie płodu bo był umiejscowiony zaraz obok fasolki. Drugi krwiak trochę dalej. Ale nic nie krwawiłam. Brałam w tej ciąży Acard (Acesan) chyba 90mg/ dzien, kwas 0,4, witaminy dla ciążowek i dupka/luteinę. A, i jeszcze nospa bo miałam cały czas skurcze od początku ciąży.Bertha ja każda cię z krawiakami. Mega krwiakami. Krwawiłam w ostaniej ciąży do 15 tc jak zszedł skrzep to myślałam ze po wszystkim. Odstawiłam tylko acard od 18 tc zaczęłam brac