reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Doris podwyższone ciśnienie możesz mieć przy encortonie. Ja normalnie jestem niskociśnieniowcem tak 90/50 a podczas brania encortonu miałam 130/70 czyli dla innych ludzi normalne. Puls też miałam ok. 100. Jak przestałam brać to wszystko wróciło do normy:)

reklama
Susana super beta! ja też miałam podobną 433,6 w 14dpo ale najważniejszy przyrost

Doris ja dziś poszłam z tymi szumami serduszka do swojej ginki. Też niestety cisnienie 140/90 i nie była zachwycona, no i od tego może mnie też bolec głowa. Ja pomału mam chodzić z progesteronu. Pierwsze prolutex, potem dupek a na koniec lutka. Za trzy tygodnie koniec. Królewicz ma 6,62 cm. Teraz 2 tyg. na L4, potem przerwa ale ostatnia ;) mam już dość działania na dwa fronty bo i tak nikt nie docenia tej pracy.... szkoda

Enya, ciekawe co piszesz. Ja biore stake 10mg, cisnienie mam normalnie raczej norma albo nizsze, a dzis moalam np. 88 /55 - cyrk.

Doris, daj koniecxznie znac co Ci tam powychodzilo.

Lumia .Wiadomość doszła. :) Niezły termin w Rudzie :D

Nafoczka ja doceniam Twoją pracę ;) Królewicz- masakra już prawie 2 trymestr z Doris ale bym chciała...

Coś się dzieje z tym forum. Często jak piszę na tłusto i naciskam spację to tekst mi znika. Ja rozpoczynam 2 tydzień ćwiczeń ale przed ciążą zrobi się ze mnie szprycha ;) A po ciąży zostanie tylko kicha heh

Miłego wieczoru dziewczynom.
arda ,strawbelka, martha działajcie to dobry rok dla Was. Musimy w to wierzyć wszystkie zaciążają to nie bądźmy takie i co nam tam też zaskoczmy ;)

Fondi
No widzisz :) Luzuj kobitko bo wszystko pięknie:):*

Beata
No też byłam w szoku:p aż zaniemówiłam z wrażenia:p
A Ty Kochana kiedy zielone światło dostaniesz?

Doris
Dbaj tam o siebie i Dzidzię. A jeśli mogę tak nieśmiało zapytać. Czy myślisz nad imieniem? Nie pamiętam czy pisałaś:)

reklama
Do góry